В Житомирі відбулося урочисте відкриття Чемпіонату України з триатлону (фоторепортаж)

21 квітня відбулося урочисте відкриття чемпіонату України з триатлону. Цього року чемпіонат приймає Житомирщина. Учасниками змагань є понад 200 спортсменів з 12 регіонів України.

Серед учасників змагань 5 майстрів спорту міжнародного класу, 39 майстрів спорту України, переможці та призери Чемпіонатів, кубків Європи та світу. Про це Репортер Житомира повідомляє управління з питань внутрішньої політики та зв’язків з громадськістю облдержадміністрації.

В день відкриття чемпіонату відбулися змагання з плавання. На дистанції 300 метрів змагалися юнаки та дівчата молодшої вікової групи. Представники інших вікових груп випробовували себе на дистанції в 750 метрів.

Чемпіонат відбуватиметься впродовж трьох днів, церемонія закриття відбудеться у суботу 23 квітня. Як відбувалося відкриття всеукраїнського чемпіонату з тріатлону у нашому місті, бачив Репортер Житомира:

Учасників всеукраїнського чемпіонату привітала начальник управління у справах сім’ї, молоді та спорту Житомирської міської ради Олена Сарно

Репортер Житомира нагадує, що сьогодні, 22 квітня, та 23 квітня з 9.00 до 13.30 год. буде перекрито рух автотранспорту по Західному шосе від вул. Соснової до Корбутівського кладовища (згідно із поданою вище схемою) з метою проведення велогонок та бігових змагань.