Водія “копійки” з Коростишева покарають за те, що залишив людей помирати посеред дороги

На Житомирщині затримано водія, який, збивши 2-х людей на мотоциклі зник з місця пригоди, залишаючи їх безпомічних помирати. Водій скутера від отриманих травм загинув на місці пригоди. Пасажир скутера, 22-річний хлопець з отриманими тілесними ушкодженнями доставлений до лікарні.

Але про все по порядку. Трагедія трапилася 17 квітня близько 23 години на автодорозі між хутором Бобрик Коростишівського району та районним центром. Водій невстановленого автомобіля, що рухався зі сторони Коростишева, здійснив зіткнення зі скутером під керуванням 33-річного мешканця райцентру, що рухався назустріч. Як інформує Репортер Житомира УДАІ УМВС, водій автомобіля з місця пригоди зник.

Внаслідок ДТП водій скутера від отриманих тілесних ушкоджень загинув на місці пригоди. Його пасажир з тяжкими травмами у лікарні.

Проведеними розшуковими заходами працівниками ДАІ було розшукано водія автомобіля «ВАЗ-2101», що був учасником даної дорожньо-транспортної пригоди. Ним виявився 20-річний житель Коростишева. Водія з автомобілем було затримано та доставлено до Коростишівського райвідділу міліції.

Тепер йому загрожує серйозне покарання згідно чиннного законодавства.