Воєвудський і Говорадло у Житомирі публічно задекларували свої доходи!

Декларування доходів громадян – невід’ємна складова частина податкового законодавства. І нікуди від цього не дітися нашим громадянам…

Для того, щоб придати процесові декларування доходів популярності, житомирська міська та районна податкові інспекції пішли вивіреною дорогою – залучили до публічного декларування податків відомих творчих постатей краю. Мовляв, дивіться, ось цей співак декларує свої доходи і відверто говорить про це, а я чим ВИ гірші???

Так ось, з метою популяризації декларування доходів, отриманих протягом року, що минув, податкова залучила поп-співака Олександра Воєвудського та соліста дуету “Світязь” Андрія Говорадло. Нагадаємо, декларування минулорічних доходів здійснюється до 1 травня 2011 року.

Про це Репортерові Житомира повідомляє відділ масово – роз’яснювальної роботи та звернень громадян ДПІ у м. Житомирі та сектор масово-роз’яснювальної роботи та звернень громадян ДПІ у Житомирському районі.

Так ось, що з цього приводу думають самі герої нашого сюжету:

Олександр Воєвудський: “Всі ми, громадяни своєї держави, маємо певні обов’язки перед нею, несемо відповідальність за її добробут і стабільність. Кожна людина повинна пам’ятати, що саме на податках тримається соціальна сфера. Дотримання громадянами своїх конституційних обов’язків з декларування доходів є свідченням високого рівня податкової культури і поваги до своєї країни. А повага до країни – це необхідний атрибут цивілізованого суспільства.

Особливо це відчувається, коли на міжнародних виступах представляєш свою країну. Тому, якщо громадяни приховують свої доходи від оподаткування, країні бракує коштів на розвиток культури, спорту, утримання музикальних шкіл, які виховують майбутніх артистів.”

Андрій Говорадло: “Розуміючи, що людина й держава – одне ціле, оцінюючи важливість такої вагомої справи, як сплата податків, пан Андрій заповнив декларацію про одержані доходи за 2010 рік.

На думку співака, своєчасне декларування доходів є не лише обов’язком кожного, а й своєрідним джерелом позитивної самооцінки, чіткого усвідомлення того, що, сплативши податки, вчиняєш як гідний громадянин України.”

От такі ось справи, шановні. Здавайте свої декларації про доходи в податкову за минулий рік, як це зробили наші зірки. До першого травня час ще є!