Володимир Дебой висаджував ялинки (фото)

До загальноміського суботника долучилися і Житомирський міський голова Володимир Дебой, секретар міської ради Наталія Леонченко, радник міського голови Тамара Олійник, заступники мера міста: Галина Семенець, Олександр Бочковський, Микола Боровець, а також начальники управлінь та колектив виконавчого комітету міської ради.

Без роботи не залишився ніхто: з 8.00 ранку всі вийшли на закріплені за ними території і привели їх до ладу, інформує управління по зв’язках з громадськістю міської ради.

16 квітня зранку Володимир Дебой із заступниками та школярами по вул. Щорса (біля пам’ятного знаку «Чорний біль») та Мануїльського (Житомирський міський колегіум №34) висаджували дерева: ялинки, туї, липи та берізки. Як зазначив міський голова, це для нього вже не вперше: раніше Володимир Михайлович також брав участь у посадці дерев із дітьми.

«Висаджувати дерева, робити добро – приємно. Я вважаю, що сьогодні у нас всіх свято. Адже наше місто стало набагато чистішим та охайнішим. Приємно, що це відмічають і багато гостей, які приїжджають до Житомира. Серце і душа радіє, що ми працюємо сьогодні разом», – поділився враженнями Володимир Дебой і додав, що цього річ закуплено біля 5 тисяч саджанців, які планують висадити по вулицях та скверах міста.

Керівники міста подякували громадським організаціям та волонтерам, у число яких увійшли й іноземні громадяни, які наводили порядок по вул. Максютова. Також Володимир Дебой висловив вдячність усім житомирянам, які відгукнулися на його прохання зробити місто чистим та закликав підтримувати місто в охайному вигляді постійно, адже жити у чистому місті з порядком на вулицях – приємно.

«Цьогоріч одночасно вийшли прибирати місто багато житомирян. За тиждень було вивезено приблизно 10 вагонів сміття. І це дає свої результати – місто набуває гарного вигляду. Так має бути завжди. Йдеться не тільки про весняне прибирання, а й про підтримання міста у чистому стані протягом цілого року» – зазначив Володимир Дебой.

Висадка дерев та прибирання територія біля пом’яткого знаку “Чорний біль”

Зустріч Володимира Дебоя із волонтерами

Знесення напівзруйнованої будівлі по вул. Старовільська

Висадження дерев біля Житомирського міського колегіуму №34