Визначено надійні автомобілі на українських дорогах

Було проведено опитування серед працівників неофіційних українських автосервісів і станцій технічного обслуговування, визначивши які автомобілі частіше за інших попадають в ремонт з проблемами ходової частини.

В результаті опитування було з’ясовано, що в більшості випадків з проблемами ходової до послуг фахівців неофіційних СТО вдаються власники Chevrolet, ВАЗ, Skoda. Що стосується протилежного боку списку – то, як з’ясувалося, найнадійнішими автомобільними марками фахівці майже одностайно визнають Toyota і Merсedes, – пише AUTO.ria.ua.

Опитування також показало, що середня вартість разового ремонту автомобільної ходової в цьому році становить від 600 до 900 гривень з урахуванням заміни запчастин.

До речі, за словами співробітників неофіційних СТО, середній час усунення однієї поломки ходової становить 3-4 години, а найпоширенішою проблемою є поломка стійок і втулок стабілізаторів.

* В опитуванні брали участь зареєстровані на AUTO.ria.ua представники неофіційних станцій технічного обслуговування автомобілів з 10 міст України (Київ, Вінниця, Харків, Івано-Франківськ, Львів, Донецьк, Луганськ, Миколаїв, Одеса, Хмельницький).