Визначено переможців обласного етапу Всеукраїнського конкурсу учнівської творчості, присвяченого Шевченківським дням

21 квітня 2011 року в приміщенні управління культури і туризму облдержадміністрації відбулося нагородження переможців ІІІ (обласного) етапу Всеукраїнського конкурсу учнівської творчості, присвяченого Шевченківським дням.

Мета конкурсу полягає в популяризації творчої спадщини Т.Г.Шевченка та утвердження його духовних заповідей як важливого чинника консолідації суспільства, активізації виховної і патріотичної роботи, виявлення літературних, художніх, інших здібностей та обдарувань підростаючого покоління.

Під час І та ІІ етапів в номінаціях «Образотворче мистецтво» та «Декоративно-прикладне мистецтво» взяли участь учні художніх шкіл та шкіл мистецтв області. На ІІІ етап було представлено 52 роботи переможців ІІ етапу. За результатами ІІІ етапу журі визначили переможців.

В номінації «Образотворче мистецтво» перше місце отримала учениця 5 класу Баранівської школи мистецтв Кравчук Юлія зі своєю роботою «Заповіт». А в номінації «Декоративно-прикладне мистецтво» найкращою була робота «Я – Україна» учениці 5 класу Бердичівської художньої школи Рослякової Любові. Ще 10 конкурсантів отримали другі і треті місця.

Переможці були нагороджені дипломами управління культури і туризму облдержадміністрації та сувенірами. Викладачі за якісну підготовку учнів отримали грамоти. Особливу подяку управління культури і туризму облдержадміністрації отримали колективи Малинської, Романівської, Високопічської шкіл мистецтв, Коростишівська художня школа, Житомирська музична школа №2 імені Святослава Ріхтера, повідомляє управління з питань внутрішньої політики та зв’язків з громадськістю облдержадміністрації.