Як житомирський “Бродвей” тернопільську публіку завойовував!

Західноукраїнська Ліга КВН – достатньо серйозна, організована ліга. Тут виступають дуже сильні команди КВН

В цьому нещодавно змогла переконатись житомирська команда КВН “Бродвей”, яка представляє ЖДТУ та Житомир вцілому.

Отже, 31 березня в місцевому осередкові культури ДК “Березіль” відбулася 2 гра 1/8 ЗУЛ.

Але до того як розписувати саму гру, зайдемо з арочки через вуличку і звернемо за рогом.

Отже по приїзді до Тернополя (а ми туди завітали о 7 ранку), першим що побачили – магазин з весняними гербаріями “Фантазія”, та прототип з фільму “Черная молния” – “Сіра блискавка”.

Вінки “Фантазія” і “Сіра блискавка” :)))

Відразу у всіх піднявся настрій і наш провідник, якого до нас приставило керівництво вищезгаданої ліги, провів нас до квартири, в якій ми і проживали протягом усієї подорожі. Те, що дійсно одразу кинулось в очі – краса міста, а особливо коли зранку, туман неначе ковдрою накриває став, який знаходиться в самому центрі. Це потрібно бачити, щось неймовірне.

Поселившись, ми трішки відпочили і пішли на редактуру. Для звичайного глядача КВН повинен розтлумачити. Редактура – це процес в якому жарти команд перевіряються на плагіат, свіжість ідей, артистичність і головне рівень гумору. Тому це досить клопітливий і тяжкий процес, завдяки якому ми і можемо потім насолоджуватись виступом тієї чи іншої команди. Саме редактура порадувала нашу команду своєю об’єктивністю і рівнем авторитету. С кожною командою працювали достатній проміжок часу що в самій грі дало гарні плоди.

В цій грі приймали участь команди з усієї України. Взірвали “Березіль” цього вечора такі команди:

1. Торнадо-Люкс (Берегомет)
2. Оптом Дешевше (Тернопіль)
3. Бродвей (Житомир)
4. Сопранос (Хмельницький)
5. ТeNEsY (Тернопіль)
6. Атас, Менты!
7. Еменсіпе
8. Аведос (тут щодо назви невпевнений, наперед прошу пробачення)

Гра складалась з двох конкурсів – фрістайл (основний конкурс) та розминка. Нашій команді випала честь грати другими на фрістайлі, тобто практично “розігрівати” зал було нашою задачою. Настільки вдячного за жарти зал, я напевно не бачив. Сподобалось все, що показувала наша команда і навіть більше (взнаки давалась робота з редактурою).

Протягом виступу ми змогли “вирвати” кілька разів тріумфальні оплески і в кінці вже отримали подяку від глядача по повній. Та й грати на одній сцені з “Торнадо-Люкс”, “Оптом Дешевше” та іншими командами – одне задоволення. На розминці старались, але недостатньо, за що і отримали заслужене 5 місце в грі, але і не менш заслужено отримали особисту подяку від голови ліги Андрія Грицишина і запрошення продовжувати боротьбу в грі 1/4 яка відбудеться восени.

Після гри вся “тусня” пішла в нічний клуб River Pool – дійсно клуб високого рівня. Чесно повертатися не хотіли, місто зачаровує красою, доброзичливі жителі, теплий прийом, серйозне ставлення організаторів до своєї справи – все це просто захоплює в полон і ніяк не відпускає.

Ось своїми враженнями діляться члени команди:

Роман Гарбовський: “Город принял тепло и не только в плане погоды, город принял с душой… красивый город, добрые люди… а главное хороший, добрый и сильный Юмор… Редактура очень впечатлила – очень хорошие редактора, которые делали команды в 2 раза сильнее… В общем, получился качественный КВН, хорошая экскурсия, новые друзья и море позитива)))”

Вікторія Король: “Теплий прийом організаторів, гарячий немов полум’я зал, безліч спонсорів, редактура на вищому рівні, з кожною командою працюють окремо, індивідуально дають поради, все без проблем. До того ж, безліч яскравих особистостей з якими просто приємно поспілкуватися, Танет Песик з ВИП + з Торнадо на одній сцені!
Я в захваті, пісня дійсно правдива… Файне місто Тернопіль, це про нього)”

Ігор Хлань: “Очень престижная лига, это заметно по командам, принимавших участвие, по редактуре да и по игре в целом. Лично мне, как члену приезжей команды, было очень приятно принимать участвие в ЗУЛ. Во-первых, это теплый прием, во-вторых, отличная работа редакторов с командами (в связи с этим, думаю, и престиж лиги), теплый зал, приняли на “ура”. В общем, играть в ЗУЛ одно удовольствие, я остался доволен)) C нетерпением жду 1/4))”

Руслан Бурківський: “Дуже сподобалось що організатори надали нашій команді і гіда і квартиру для відпочинку. Думали відпочити, а вийшло як завжди, поглузували, посміялись. Після так званого відпочінку прийшов час відвідати редактуру у палаці культури “Березіль”. Дістатися туди вирішили пішки, адже дорога проходила через чудовий парк. Як же так приїхати в Тернопіль вперше та не погуляти містом.

Виступили ми дуже вдало, стількі емоцій, аплодисментів, Тернопільському глядачу сподобалось, це головне! Для мене була честь, грати на одній сцені з “Торнадо-Люкс” – команда Вищої Ліги КВН України! Після гри нас запросили до найкращого клубу Тернополя “RIVERPOOL”. Клуб найкращий – музика не дуже=) Все було просто круто. Дякую =)”

Сергій Голубович: “Підтримую все вище сказане, ну що тут можна додати? Хіба що: РОМА НЕ НАДО!!!!!!”


Отож, як це було: (За фотографії вдячні Юрію Хмуричу (Тернопіль) і Вікторії Король)

Житомирський “Бродвей” на тернопільській землі

Ривер пул

На цьому все, руку до гори, салютую!

Андрій ПИЛИПЧУК