Жахливий розклад 2012-2020: коли і де очікуються війни і катастрофи

Увага людей всього світу прикута до подій у Японії і країнах Арабського світу. У багатьох з’явилося передчуття, що це тільки початок глобальних катастрофічних зрушень.

Сюди слід додати і події 2010-2011 років – катастрофа в Мексиканській затоці, яка до цих пір робить свій негативний вплив на Америку і весь світ. Пригадати катастрофу на Гаїті, коли загинуло приблизно 300 тисяч осіб, вересневі зливи в Німеччині, що викликали «міні-потоп».

Складається враження, що на Землі завершується період «глобальної стабільності» і попереду – смуга різких змін. У США на замовлення міністерства оборони експертами-футурологами була складена доповідь “Зведення погоди: 2012-2020”. Автори доповіді – Пітер Шварц і Дуглас Рендолл. Вони зробили головним висновком доповіді думку, що глобальні кліматичні зміни, можуть повністю дестабілізувати політичну обстановку на планеті Земля. В основу своїх висновків, вони поклали гіпотезу про те, що останні великі потрясіння призвели до зміни динаміки морських течій. У цьому випадку Європа, Азія і Північна Америка, будуть позбавлені звичного комфортного клімату – тепла, зими будуть довшими і суворішими.

А в Південній півкулі, навпаки, буде все гарячіше. Це викличе недостачу води, наступ пустель, зменшення площі придатних для сільського господарства земель. У результаті якість життя, і так у багатьох країнах дуже низька, впаде ще більше. Брак харчів, води, викличе масу нових конфліктів і воєн.

Футурологи вказують: “Оскільки у світі налічується всього п’ять чи шість ключових зерновиробничих регіонів (США, Австралія, Аргентина, Росія, Китай і Індія), то надлишків при глобальних постачаннях харчів виявляється недостатньо, щоб нейтралізувати наслідки суворих погодних умов одночасно в ряді регіонів, хіба що в чотирьох-п’яти».

Футурологи створили модель можливого світу: Європа буде в дуже важкому становищі, її погодні умови зрівняються з російськім Сибіром, буде набагато холодніше, вітряніше, сухіше.

Китай також чекає маса проблем, холодні зими і спекотне літо, різко загострять продовольче питання, можливий масовий голод. Щоб утримати владу китайська еліта, влада Індії і Пакистану, можуть розпочати широкомасштабну війну. США випробують такий масовий наплив біженців і мігрантів, що проблеми мексиканських мігрантів, здаватимуться «квіточками». Світ чекають глобальні зміни, політична карта буде швидко змінюватися: США і Канада, можливо Мексика, стануть єдиним цілим. Об’єднаються Північна і Південна Корея, щоб виживати разом – це дасть Сеулу ядерну зброю, а Півночі високі технології. Європа ще більше підсилить інтеграцію, є можливість об’єднання з РФ, яка забезпечить Європу енергоресурсами. Росію, можливо, чекають конфлікти з сусідами, так як у неї є енергоресурси, вода і орні землі.

Автори склали графік найбільш вірогідних подій:

Європа

– У 2012 році страшні холоди змусять багатьох жителів Скандинавії мігрувати вглиб Європи та Росію.

– У 2015 році всередині Європи можливий конфлікт, з питання розподілу води, продовольства, енергоресурсів.

– У 2018 році РФ вступить до ЄС, поліпшивши становище з енергоресурсами.

– 2020 році, почнеться масова міграція з Північної Європи – Данії, Голландії, Німеччини, в більш південні країни, Італію, Іспанію, Грецію. Конфліктів з-за води та міграції буде ще більше.

– У 2022 році відбудеться конфлікт Франції і Німеччині через Рейн.

– У 2025-2027 роки посилиться можливість розвалу ЄС, міграції в Південне Середземномор’я (Північну Африку, Ізраїль, Туреччину). До 2030 року з Европи поїдуть до 10% населення.

Азія

– 2012 році, Японія, щоб вижити зважиться на агресію.

– У 2015 році між Токіо та Москвою буде укладено стратегічну угоду про використання енергоресурсів Сибіру і Сахаліну.

– У 2018 році КНР проведуть операцію щодо Казахстану, щоб забезпечити стабільність у відношенні газо-і нафтопроводів.

– 2020 року почнеться війна в Південно-Східній Азії за участю Індії, КНР, В’єтнаму, Лаосу, М’янми та інших країн.

– До 2025 року внутрішня ситуація в КНР різко загостритися і викличе громадянську війну і серію прикордонних конфліктів.

– До 2030 року ситуація між Японією та КНР загостриться аж до війни, головним каменем спотикання стануть ресурси Росії.

Америка

– У 2012 році буде масовий потік біженців з островів Карибського моря, в США та Мексику та інші країни обох Америк.

– У 2015 році в США рушить міграція європейців, в основі багатіїв.

– У 2016 році можливий конфлікт США та ЄС з приводу рибних промислів.

– До 2018 року буде потрібно інтегрований захист по всьому периметру Північної Америки, відбудеться об’єднання Канади, США, Мексики, перед обличчям зовнішньої загрози.

– До 2020 року, однією з головних завдань міністерства оборони Північної Америки, стане оборона від мігрантів із зони Карибів і Європи. У цей же час різко виростуть ціни на нафту, в зоні Перської затоки і Каспію будуть йти конфлікти.

– У 2025 році, через загострення ситуації в Саудівській Аравії, можливий конфлікт ВМС США і Китаю в Перській затоці.

За даними вчених планета переживала щось подібне 8200 років тому. Схоже явище було і порівняно недавно – Мале заледеніння приблизно з 1300 по 1850 рік. Через нього європейцям довелося покинути Гренландію, загинули тисячі людей.

Чотири основних факторів геокліматичних зрушень:

1. Зміна динаміки океанських течій.

2. На думку багатьох геофізиків, почалася зміна магнітних полюсів планети, це викличе нові землетруси і нові кліматичні зрушення.

3. На думку ряду експертів, почалася перебудова циркуляції речовини в ядрі Землі. Через це відбувається збільшення припливу тепла з центру планети до поверхні, що ще більше змінить клімат і стане додатковим фактором збільшення землетрусів.

4. Значне посилення сонячної активності. Цей фактор також впливає на клімат і сейсмічну активність.

На думку американських футурологів, найкраще підготовлені і зможуть протистояти катастрофі США і Австралія. У них є кошти, які дозволяють забезпечити автономність, пересидівши «бурю» у свого роду «фортеці».

За матеріалами: topwar.ru