Житомирська міська рада просить житомирян допомоги у прибиранні міста від сміття

Житомирська міська рада та її виконавчий комітет звертаються до усіх небайдужих житомирян, депутатів, керівників політичних, релігійних та громадських організацій долучитися до загальноміського благоустрою та санітарного прибирання міста.

У Житомирі з 25 березня до 29 квітня 2011 року проводиться весняний загальноміський благоустрій та санітарне прибирання міста – час загального прибирання міста усіма його мешканцями. Максимальний ефект від запланованих заходів буде тоді, коли під час прибирання будуть задіяні усі можливі ресурси житлово-комунальних служб, а також долучаться школярі, всі небайдужі житомиряни, депутати, політичні та громадські організації.

Рішенням виконавчого комітету виконавчого комітету Житомирської міської ради від 24 березня 2011 року №169 затверджено план дій, які мають виконати підприємства, установи і організації міста під час загальноміського прибирання. Згідно рішення 14 квітня 2011 року в Житомирі буде організовано та проведено загальноміський санітарний день, приурочений до всеукраїнського Дня довкілля, по прибиранню в місті закріплених і прилеглих територій, парків, скверів, лісопаркових зон, берегів річок та водойм.

Всім нам хочеться жити в чистому і охайному місті, а чистота міста починається з чистоти власної оселі, вулиці, прибудинкових територій. Тому кожен мешканець міста, який не байдужий до проблем природи, має зробити свій внесок у спільну справу, щоб з чистою душею та затишним довкіллям вітати щедру поліську весну.

Запрошуємо вас та підпорядковану вам організацію долучитися до загальноміського благоустрою та проведення весняного прибирання міста. Також просимо вас організувати прибирання території біля ваших підприємств, організацій, установ, а мешканцям міста навести лад біля своїх осель.

Житомир – це наша гордість! Кожен з нас повинен зробити свій посильний внесок у спільну справу з благоустрою!