8 травня – день Матері

Сьогодні, 8 травня, святкують свій день ті, хто пізнав радість і щастя материнства і хто перебуває в очікуванні маленького чуда.

У день Матері не забудьте освідчитися в коханні найдорожчій і близькій людині, яка подарувала вам життя. Скажіть мамі про те, наскільки вона вам дорога, необхідна і незамінна, а ще приготуйте для неї красивий і практичний подарунок.

У першу чергу, піднесіть мамі букет квітів – її улюблених троянд, ірисів або гербер. Якщо дозволяють кошти, можна зкомбінувати рослини, і тоді у вас вийде гарна композиція, якій ваша мама точно зрадіє. Але насправді найдорожча вашому серцю жінка буде рада і одній подарованій їй квітці, адже вона піднесена уважною і люблячою дитиною.

Прекрасним доповненням до букета буде книга. Дізнайтеся про новинки книжкового ринку і про те, якими авторами цікавиться мама останнім часом.

Якщо ваша мама любить готувати, подаруйте їй що-небудь з оригінальної кухонного начиння: гарний посуд, ваги, прилади або веселі прихватки.

Будь-якій мамі в будь-якому віці буде приємно отримати в подарунок вишиванку – цей предмет гардероба чудово поєднується з міні-і максі-спідницею, джинсами і шортами. Головне – заздалегідь дізнатися мамин розмір.

Якщо ваша мама захоплюється кімнатними рослинами, їй приємно буде отримати від вас дерево Бонсай, яке потребує уваги і певних навичок. Велике японське дерево в мініатюрі стане і розвагою, і прикрасою інтер’єру. Не забудьте придбати посібник-керівництво по догляду за цим незвичайним вазоном.

Прикраси – будь то золото, срібло, перли, корали або дорога біжутерія, стануть для мами ще одним приводом для радості і нагадуванням про те, що вона – молода і красива. Будь-яка прикраса додасть їй шику і стилю.

Не забудьте сказати мамі гарні і ніжні слова подяки за все те, що вона для вас зробила і продовжує робити.