Депутати житомирської міської ради разом з усіма житомирянами вшанували подвиг ветеранів Великої Вітчизняної Війни

9 травня біля Монументу Слави зібралися тисячі житомирян, щоб вшанувати 66-ту річницю закінчення найкривавішої в історії людства війни. Друга Світова війни забрала мільйони людських життів, принесла страшні руйнування.

Нинішні покоління знають про війну лише за розповідями старших, а тому не завджи у достатній мірі цінують подвиг наших дідусів та бабусь, який вони здійснили як у роки війни, так і післявоєнні часи відбудови.

Але 9-го травня у Житомирі під час параду на честь Перемоги можна було побачити як представників старшого покоління, так і молодь, яка квітами вшанувала подвиг полеглих у роки Великої Вітчизняної Війни.

Разом з житомирянами квіти до Монументу Слави поклали і депутати житомирської міської ради Тетяна Шкуропат (політична партія Віталія Кличка “УДАР”), В’ячеслав Глазунов (політична партія Віталія Кличка “УДАР”), Володимир Кропивницький (Соціалістична партія), Микола Янушевич (Наша Україна), Олександр Величко (Українська платформа).

Тетяна Шкуропат, голова житомирської міської організації політичної партії Віталія Кличка “УДАР” (Український Демократичний Альянс за Реформи): “Сьогодні ми віддаємо данину пам’яті ветеранам Великої Вітчизняної Війни, героям, яких, на жаль, вже так мало залишилося серед нас, але подвиг яких – вічний. Але він живе і житиме завжди у серцях та добрій шані нащадків, які цінують, поважають, дякують нашим батькам та дідусям за здобуту у вже далекому 1945-му році славну перемогу над фашиським агресором та мирне небо над головою.”