Десятикласник заколов вилами чупакабру, яка тероризували село під Житомиром

Український десятикласник, озброївшись одними вилами, боровся з дитинчам чупакабри під Житомиром.

В результаті тварину все ж таки вдалося вбити, і зараз його обстежують ветеринари. А ось жителі села Троковичі, де все і сталося, побоюються, що десь в околицях живе доросла чупакабра, яка буде мстити за вбивство дитинчати, повідомляє tsn.ua.

Чутки про чупакабру в Троковичах ходять вже місяців шість. У людей з сараїв почали пропадати кури та кролики. Син працівниці місцевої школи розповідав про несподівану зустріч з незрозумілим звіром: «Він такий високий, як теля, передні лапки поменше, – ділиться хлопець. – Хвіст трубою, вушка незвичайні, загалом, якийсь звір небачений». А інший житель села бачив звіра завбільшки з собаку, який заліз на дах його хліва. Чоловік описав тварину так: передні лапи маленькі, задні – довші, хвіст товстий.

Десятикласнику Петру Сичу вдалося розглянути чупакабру поблизу: хлопчик почув у госбудівля дивний шум і шипіння. Там-то підліток і приніс у жертву невідомого звіра, що шипів на курей, вилами. Чупакабра боролася до останнього – дитинча кидалося на вила, дряпалося і кусалося.

Між тим, місцеві мисливці вважають, що вбитий звір – це звичайна куниця, яка виглядала не так, як її родичі, тому що чимось хворіла. Погоджується з ними і місцевий ветеринар, який заявляє, що у них такого (чупакабри) бути не може, але тим не менш, вбита тварину пройде експертизу, як і належить.