Гурт “Полюси” у Коростені відзняв кліп на пісню “Однакові сни”

6 травня в парку культури та відпочинку міста Коростень відбулись зйомки кліпу поп-рок гурту “Полюси”, що з Чернівців. Зйомки відбувались за підтримки житомирської обласної молодіжної громадської організації “ХХІ покоління”.

Зі слів Віталія Сівка – голови ЖОМГО “ХХІ покоління”, саме він запропонував зняти кліп у Коростені. “Я вперше був у Коростені пів року тому, але я був на стільки вражений красою міста, що не зважаючи на те, що перші дні зйомок проходили в Києві я запропонував хлопцям відзняти частину кліпу на пісню “Однакові сни” тут, і вони погодились”,- розповідає Віталій. Режисереом кліпу який, доречі, проходить в рамках проекту “Талановита Україна”, став Вадя Ротор.

“В кліпі розповідається історія про хлопця й дівчину, котрі не є знайомими, але сняться один – одному”,- розповідають хлопці.

Хоча у хлопців вже є відео до пісні “Чернівці”, але вони вважають цей кліп своєю дебютною роботою, оскільки в попередньому кліпі вони не знімались (був взятий тільки запис пісні).

Також нам вдалось дізнатись, що найближчим часом плануються зйомки ще декількох кліпів для гурту “Полюси”, і вихід альбому, який попередньо запланований на вересень.

Проекти “Талановита Україна” і “Талановита Житомирщина” започатковані Житомирською обласною молодіжною громадською організацією “ХХІ покоління” за сприяння обласної державної адміністрації, обласної ради, облдержтелерадіокомпанії, рекламного ательє “Люкс Design”, фотостудії HD-Studio та інших… Одним із напрямів роботи соціального проекту є підтримка розвитку української музики.

Олександр Крижанівський, Poglyad.com