«Київстар» у Житомирі подарує ветеранам «Дзвінок фронтовому другу»

9 травня компанія «Київстар» привітає ветеранів з 66-ю річницею перемоги у Великій Вітчизняній війні і подарує можливість здійснити безкоштовний дзвінок та поздоровити зі святом побратимів, рідних і близьких у містах України, Росії й Білорусі.

Мешканці Житомира, Черкас, Чернігова, Білої церкви, Умані та Василькова зможуть долучитися до акції «Дзвінок фронтовому другу» у своєму рідному місті.

З нагоди Дня Перемоги «Київстар» традиційно вшанує пам’ять полеглих у Великій Вітчизняній війні та привітає ветеранів і учасників війни з великим святом. У рамках щорічної акції «Дзвінок фронтовому другу» «Київстар» створює умови для спілкування молоді і старшого покоління та надає ветеранам можливість безкоштовно зателефонувати бойовим побратимам, рідним і друзям у різних містах України, Росії і Білорусі.

9 травня з 09:00 до 16:00 щорічна акція «Дзвінок фронтовому другові» пройде в місцях святкових урочистостей у містах: Житомир (монумент Слави, Міський парк культури та відпочинку ім. Юрія Гагаріна), Черкаси (бульвар Шевченка, площа Слави), Чернігів (Червона площа – біля кінотеатру ім. Щорса), Пагорб Слави – біля Вічного вогню), Біла Церква (вул. Ярослава Мудрого), Умань (вул. Героїв Сталінграда), Васильків (вул. Шевченка).

Працівники «Київстар» візьмуть участь в акції у якості волонтерів — вітатимуть ветеранів, допомагатимуть їм телефонувати рідним і друзям, створюватимуть атмосферу поваги й турботи. Зв’язківці «Київстар» прагнуть нагадати молодому поколінню, як важливо дбати про ветеранів і самотніх людей похилого віку, допомагати та підтримувати їх, і запрошують усіх охочих приєднатися до доброчинної діяльності.

Загальнонаціональна благодійна ініціатива «Київстар» «Для людей, для країни!» спрямована на підтримку літніх людей, ветеранів, самотніх мешканців геріатричних центрів, а також дітей з особливими потребами та дітей, позбавлених батьківської опіки.