«Київстар» у Житомирі привітав ветеранів з Днем Перемоги

9 травня «Київстар» провів у Житомирі традиційну акцію «Дзвінок фронтовому другу», приурочену до 66-ї річниці перемоги у Великій Вітчизняній війні.

Ветерани та мешканці міста безкоштовно зателефонувати бойовим побратимам, рідним і друзям у різних куточках України, Росії і Білорусі. Загалом жителями Житомира було здійснено більше 200 дзвінків.

Акція «Дзвінок фронтовому другу» пройшла по всій Україні. Лише у Центральному регіоні у містах Вінниця, Житомир, Черкаси, Чернігів, Умань, Біла Церква та Васильків ветерани здійснили близько 2 тисяч дзвінків.

Разом з усіма українцями «Київстар» вшанував пам’ять полеглих у Великій Вітчизняній війні та привітав ветеранів і учасників війни з Днем Перемоги. Можливість поспілкуватися з бойовими побратимами, яких вже дуже давно не чули і не бачили, багатьох розчулила. Ветерани зі сльозами радості вітали своїх співрозмовників. Працівники «Київстар» активно взяли участь в акції у якості волонтерів — вітали ветеранів, допомагали їм телефонувати рідним і друзям, створювали атмосферу поваги й турботи.

Менеджер зі зв’язків з громадськістю Київської філії «Київстар» Наталія ДАДІВЄРІНА: «День Перемоги нагадує усім нам про великий подвиг ветеранів. Ми в “Київстар” переконані, що треба дбати про ветеранів та одиноких стареньких не лише у святкові дні.

Саме тому вже протягом 7 років «Київстар» не лише проводить акцію «Дзвінок фронтовому другу», а й постійно піклується про одиноких стареньких у 11 геріатричних центрах по всій Україні. Ми повинні пам’ятати, що ціною їх непростого життєвого подвигу була досягнута Перемога. Про це ми розповідаємо нашим дітям, щоб вони також пам’ятали і пишалися Великою Перемогою».

Учасник Великої Вітчизняної війни Іван Петрович Марченко: «Я особисто щиро вдячний компанії «Київстар» за можливість привітати своїх товаришів по службі. Нас, як у тій пісні, залишилося вже тільки троє, ми живемо далеко один від одного і дуже рідко спілкуємося, хіба на свята.

Сьогодні я привітав своїх друзів і побратимів, побажав їм здоров’я, наснаги. Для ветеранів і старих людей це дуже важливо — безкоштовно зателефонувати близьким і рідним хоча б на День Перемоги».