Маленькі вихованки модельної агенції “NONIK models” вразили всіх своєю чарівністю

Одразу ж було зрозуміло – свято вдасться, а дитячий конкурс краси “Міні Міс Україна Північ”, організований модельною агенцією “NONIK models” пройде з успіхом. Варто було лише подивитися на афішку конкурсу, на якій були розміщені фотографії юних конкурсанток.

Виявилося, що усі вони дуже гарні, по дитячому чарівні та безпосередні. Тому суддям вибирати найчарівнішу було, водночас, і складно, і легко. Складно, оскільки усі юні учасниці заслуговували на найвищу нагороду, а легко – тому що кожна із дівчаток вже перемогла, завоювавши симпатію у глядачів, подарувавши їм ні з чим не порівнювані хвилини повернення у дитинство, казку. Саме це, можливо, і називають щастям, якого ми усі так шукаємо.

20 конкурсанток організатори розділили на три вікові категорії – молодшу, середню та старшу. У молодшій змагалося 10 учасниць, середній та старшій – по 5. Отож, головних переможниць, які отримали звання “Міні Міс Україна Північ” було троє. Судді, трохи посперечавшись, все ж, дійшли згоди і віддали головний приз Толкачовій Лізі (№6, молодша вікова група), Заблодській Єлізаветі (№11, середня вікова група) та Вікторії Покрасі (№20, старша вікова група). Вони вибороли путівку і вже готуються до загальнонаціонального конкурсу краси “Міні Міс Україна”.

Зрозуміло, що жодна із дівчаток не залишилася без уваги зі сторони жюрі, які виступили і у ролі спонсорів свята. Кожен спонсор вибрав свою “Mіні місс”, якій під шалені оплески родичів і друзів з залу вручив стрічку та приз. Інформаційний партнер свята – Репортер Житомира не міг залишитися осторонь нагородження маленьких красунь – “Mіні Міс Репортер Житомира” стали: Желтвай Поліна (№2), Галагуз Каріна (№15) та Петренко Валерія (№16).

Одній з конкурсанток, пощастило отримати сертифікат на екслюзивну знижку на туристичну путівку у будь-яку країну світу від житомирської туристичної агенції “ДАТУР”.

Загалом, було багато подарунків від щедрих спонсорів, море усмішок, дитячої радості та батьківської гордості.

По закінченню свята усі подякували директорові модельної агенції “NONIK models” Олександрі Нонік за титанічний труд, який вона здійснила, підготувавши і провівши конкурс на такому високому рівні.

Репортер Житомира ще раз вітає юних конкурсанток з їх першим успіхом і без жодного перебільшення підтверджує, що на сцені вони були неперевершені.


Роман Котіков, відомий фотограф з HD-studio, який, будучи членом жюрі, вибрав “Міні Міс HD-studio” зробив якісні фотографії зі свята, які ми з радістю і пропонуємо читачам Репортер Житомира:

Ведучим дійства був Маленький принц з однойменної безсмертної казки Антуана де Сент Экзюпері

“Міні Міс Репортер Житомира” Желтвай Поліна

“Міні Міс Україна Північ” Толкачова Ліза

“Міні Міс Україна Північ” Заблоцька Єлізавета

“Міні Міс Україна Північ” Покраса Вікторія