Мешканці мікрорайону по вул. Малікова відзначили День Перемоги

Впродовж усього тижня у м. Житомирі проходили мітинги, реквієми, покладання квітів та концерти до Дня Перемоги. Вчора ж відзначили цей день і в Богунському районі міста.

Керівники Житомирської міської ради та Богунської районної ради привітали мешканців мікрорайону по вул. Малікова із наступаючим святом. Адже вже вкотре там відзначають День Перемоги згуртовано та масово.

7 квітня попри прохолодну та дощову погоду святкування Дня Перемоги пройшло активно: із музичними номерами воєнної тематики, вітаннями ветеранів, запуском у небо червоних вогнів та традиційною польовою фронтовою кухнею, повідомляє управління по зв’язках з громадськістюміської ради.

Житомирський міський голова Володимир Дебой привітав місцевих ветеранів та звернувся до присутніх: “Я щиро радію з того, що сьогодні у нашій свідомості відновлюється і формується у свідомості дітей повага до цього великого свята Перемоги, яку здобули наші батьки, діди, прадіди. Упевнений, що такі масові свята об’єднуватимуть та згуртовуватимуть житомирян, відновлюватимуть у них патріотичні почуття. Вітаю всіх із Днем Перемоги!”.

Володимир Дебой також подякував депутату міської ради Валерію Онопрієнку за гарно організоване свято.

Привітала мешканців району і голова Богунської районної ради. “Ми дякуємо ветеранам за щасливе майбутнє наших дітей. Доки ми будемо живі, доти житиме пам’ять про героїчне здобуття вами перемоги у Великій Вітчизняній війні”, – зазначила Людмила Янушевич.