“Модель року 2011” в Житомирі від Gloria Model Style набирає оберти

Минулої п’ятниці, 13 травня, в розважальному комплексі DoDo відбувся вже другий півфінальний відбір на конкурс “Модель року 2011”.

Цього разу п’ятеро чарівних дівчат дефілювали у купальниках від магазину “Ажур”. А кращою була визнана Катерина Сироїд. Саме вона отримала сертифікат на участь у фіналі конкурсу від модельної агенції Gloria Model Style “Модель року 2011”, який запланований на грудень, інформує сайт rozdumfoto.com.ua

Нагадаймо, щотижня в розважальному комплексі DoDo, п’ятеро учасниць змагатимуть за вихід до фінальної частини конкурсу “Модель року 2011”, який організовує Gloria Model Style. Відбір відбуватиметься і серед хлопців-моделей, але лише раз на місяць.

Сам же конкурс “Модель року” відрізняється від традиційних конкурсів краси. Основна увага в ньому робиться не на акторські здібності чи таланти, а навмінні дефілювати, демонструвати одяг і подавати себе. Це конкурс саме фешн-моделей. Навіть самі півфінали відбуватимуться у вигляді справжніх, хай і невеликих фешн-показів.

Причому взяти участь у відборі і щотижневому півфіналі може кожен, хто має зріст від 170 сантиметрів і відчуває в собі силу поборотись за головні нагороди. Для цього потрібно лише на відправити заявку на електронну скриньку school-gloria@mail.ru або зателефонувавши: 446-007.

Нагадаймо, що в першому півфіналі перемогли житомирянки Наташа Габрук та Анастасія Фєдун.

На відміну від минулого півфіналу, цього разу дівчата дефілювали в купальниках. І обрати єдину кращу серед претенденток було надзвичайно важко. Конкурсантки підібрались всі досить сильні – симпатичні, високі, стрункі. Глядачі отрималичимало позитиву від двох виходів дівчат.

Катерина Сироїд, переможниця півфінального етапу

– Спочатку, поки конкурс лише наберає обертів і дівчата лише починають подавати заявки на участь, ми залучаємо до щотижневих півфіналів професійних моделей. З ними досить легко працювати, вони мають досвід участі у подібних конкурсах і різних показах, репетиція проходить швидко і дівчата все схоплюють буквально “на льоту”, – розповіла Віталія Розбицька, директор першої професійної модельної агенції Житомира Gloria Model Style

За словами Віталії Розбицької, вже є доволі сильні претендентки і попереду на жюрі і глядачів чекає серйозна боротьба за вихід у фінал конкурсу. І в купальниках учасниці виходитимутьще не раз. Просто купальники будуть інші.