Минулого тижня в Житомирській області сталася ціла купа жахливих випадків

Почалося все з того, що 11 травня коростенські рятувальники проводили заходи з пошуку 6-річного Миколи, який напередодні зник в селі Поліське. На жаль, через два дні тіло хлопчика виявили в місцевій річці…

Про це Репортер Житомира інформує прес-служба МНС в області.

Далі в місті Коростишів рятувальники проводили роботи по вилученню із каналізаційного колодязя 6-річної Вікторії. Дівчинка супроводжувала маму під час походу у справах, коли необережно стрибнула на дерев’яні рейки, що закривали отвір каналізаційного колектору. Рейки проломилися і дівчатко впало у 4-метрову яму. На щастя, її падіння притримала труба в середині колодязя. І води на дні було небагато. Вікторія відбулася забоями та подряпинами.

У той ж день 11 травня, у Новоград-Волинському 50-річний чоловік, покоштувавши на природі шашликів, заблукав та впав зі скелі. Місцеві рятувальники надали допомогу службі 103 у транспортуванні постраждалого, який втратив свідомість, до карети швидкої допомоги.

У Житомир в Силікатному кар’єрі з невстановлених причин втопився невідомий чоловік віком 50-55 років. Наступного дня, у місцевому ставку Андрушівки внаслідок приступу епілепсії втопився інший чоловік. 14 травня до реанімаційного відділення Олевської ЦРЛ з діагнозом: гостре отруєння грибами госпіталізовано 27-річну мешканку села Комсомольське.

Бережіть себе!