На Житомирщині сталося жахливе ДТП: зіткнулись мікроавтобус з працівниками виправної колонії та БМВ з міліціонерами

Вчора, 3 травня, після закінчення робочого дня мікроавтобус розвозив по домівках співробітників Бердичівської виправної колонії. Не впоравшись з керуванням, водій буса несподівано виїхав на зустрічну смугу руху вул. Котовського, міста Бердичева, де зіткнувся з легковим автомобілем БМВ, в якому їхали … міліціонери.

За розповідями деяких очевидців, БМВ швидко їхало зі сторони Червоної Гори по зустрічній смузі. Водій мікроавтобуса теж виїхав на зустрічну, щоб розминутись правим боком з легковиком, але той знову поміняв траєкторію і виїхав на свою полосу. Мікроавтобус повернутись на свою смугу не встиг, повідомляє Ріо-Бердичів.

Як повідомили у прес-службі УДАІ Житомирської області, співробітники ДАІ , що прибули на місце ДТП, оперативно організували евакуацію постраждалих. Причини події встановлюються.

У лікарню доставлено дев’ять потерпілих в ДТП, четверо перебувають у дуже важкому стані. Троє переведені в ортопедичне відділення. У всіх потерпілих черепно-мозкові травми, забиття грудної клітки, переломи ребер, травми живота … Ще двом чоловікам допомога надана амбулаторно, вони виписані додому.