Прокуратура Житомирщини взяла на контроль розслідування причин бердичівського ДТП

Досудове слідство по кримінальній справі, порушеній за фактом скоєння ДТП, перебуває на контролі прокуратури області.

Прокуратурою Бердичева порушено кримінальну справу за фактом скоєння дорожньо-транспортної пригоди та спричинення потерпілим середньої тяжкості тілесних ушкоджень, зокрема, за ознаками злочину, передбаченого частиною 1 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України.

Про це Репортер Житомира повідомляє прес-служба обласної прокуратури.

Під час дослідчої перевірки встановлено, що (3 травня 2011 року) о 19.30 у місті Бердичеві сталася дорожньо-транспортна пригода, під час якої зіткнулося два автомобілі, які рухалися у зустрічному напрямку. В автомобілі марки «БМВ», окрім водія, ст. слідчого СВ Бердичівського МВ УМВС у Житомирській області, перебували ще двоє пасажирів. В автобусі марки «Івеко», окрім водія, їхали ще троє чоловіків та подружжя із двома неповнолітніми синами.

Унаслідок дорожньо-транспортної пригоди до Бердичівської центральної лікарні доставлено дев’ять осіб, шість з яких на даний час з численними травмами перебувають на стаціонарному лікуванні.

У рамках досудового слідства призначено проведення усіх відповідних експертиз. Проведення досудового слідства перебуває на контролі прокуратури області.