SIA’2011 через призму фотокамери житомирського фотографа Андрія Охоти

Київський Міжнародний автосалон SIA’2011 – це національне Мотор Шоу України, яке отримало акредитацію головного всесвітнього об’єднання автомобільного співтовариства – міжнародної організації автовиробників OICA.

Такий рівень підтримки ставить Київський автосалон в один ряд з провідними Мотор Шоу планети. Автосалон SIA’2011 проводиться за підтримки Кабінету Міністрів України та під патронатом Президента України. Рівень проведення виставки можна оцінити, проаналізувавши минулорічні результати форуму: понад 400 експонентів, загальна площа склала 23 000 м2, автосалон відвідало понад 150 тисяч осіб.

Київський Міжнародний салон SIA – автомобільна подія національного масштабу. За данини дослідницької компанії Touchpoll-Україна, в 2010 році вперше відвідали автосалон 27% респондентів. Майже 51% респондентів вважають саме Мотор Шоу найкращим джерелом інформації про автомобілі, 42,8% відвідувачів SIA’2010 – гості столиці. Серед опитаних відвідувачів Київського Мотор Шоу 75,5% є власниками авто; 55,3% – планували купити автомобіль в найближчі роки.

За оцінками експертів, сама подія – 18-й Київський Міжнародний автосалон – викликала нечуваний інтерес в Україні. В роботі Мотор Шоу була задіяна увага ЗМІ: в прес-центрі акредитувались 152 редакції, кількість журналістів, які працювали на Мотор Шоу 2010 року, 342 особи.

Акредитацію на головну автомобільну подію року отримав і відомий житомирський фотограф Андрiй Охота, HD-STUDIO. Отримавши бейджи в пресс центрі Андрій ознайомився з розкладом та картою розміщення павільйонів та брендів авто.

Андрій Охота: “Площа виставки дуже велика. Дякуючи тому що саме 25-го травня був день для преси та спеціалістів, людей було мало і фотографувати було легко. Дівчата що красувались біля авто були неймовірно гарними.

Світло та музичний супровід також захоплювало дух, кожний бренд авто виділявся своїм кольором та маркетингом. Цілий день проведенний на виставці запамятається на все життя, фото представлені на сайті розкажуть про SIA’2011 більш візуально.”