У Новоград-Волинському представники Політичної партії «Нова політика» вшанували пам’ять загиблих у ВВВ

Впродовж останніх днів у Житомирський області проходять мітинги, реквієми, покладання квітів та концерти до Дня Перемоги. Вчора ж відзначили цей день і у Новоград-Волинському.

Керівники Новоград-Волинської районної та Новоград-Волинської міської організацій Політичної Партії «Нова політика» привітали мешканців міста та району із святом. Вже вкотре у цьому мальовничому райцентрі Житомирщини відзначають День Перемоги згуртовано та масово.

Голова Новоград-Волинської міської організації «Нова політика» Алла Пелешок привітала місцевих ветеранів та звернулася до присутніх: “Я щиро радію з того, що такі масові свята об’єднуватимуть та згуртовуватимуть ветеранів та мешканців міста, відновлюватимуть у них патріотичні почуття. Вітаю всіх із Днем Перемоги!”.

Привітав мешканців району і голова Новоград-Волинської районної організації Політичної партії «Нова політика» Віктор Миколайович Пелешок: “Ми дякуємо ветеранам за щасливе майбутнє наших дітей. Доки ми будемо живі, доти житиме пам’ять про героїчне здобуття вами перемоги у Великій Вітчизняній війні».