У Житомирі з аншлагом пройшов концерт Олександра Малініна (фото, відео)

22 травня в приміщенні Житомирського обласного музично-драматичного театру відбувся концерт зірки російської естради, неперевершеного майстра виконання романсів Олександра Малініна.

Співак відвідав з концертом Житомир в ході великого гастрольного туру по Україні в підтримку свого нового альбому «Я оголошую Вам любов». Співак вже відвідав Черкаси, Вінницю, вчора дав концерт в Житомирі. І ще побуває в Луцьку, Львові, Івано-Франківську, Тернополі, Чернівцях, Хмельницькому та Трускавці.

Особливих вимог у співака до організаторів не було, тільки посилена охорона. Годували співака і музикантів в ресторані «Анна».

За Олександром Малініним міцно закріпився імідж романтичного виконавця. Його чистий, сильний голос передає всю красу романсу. Народний артист Росії (з 1997 року), Народний артист України (з 2004 року) – заслужені звання, які співак підтверджує на кожному своєму концерті, кожним виконанням своєї пісні.

Співак грунтовно готувався до гастролей по Україні і навіть розмістив на своєму сайті звернення до прихильників з України: «Я запрошую всіх, хто любить мою творчість, на ці концерти. Сам з нетерпінням чекаю зустрічі з вами і трохи хвилююся. Я дуже люблю Україну, люблю українські пісні й українську кухню. Мені завжди цікаво спостерігати за реакцією українців – як я виконую ваші пісні. Хтось так і чекає, що я щось заспіваю не так, а хтось не звертає на це увагу і просто насолоджується виконанням. Не судіть строго, скоро приїду! Зіспіваємося!»

На концерт у Житомирі глядачі почали збиратися задовго до початку.

Концерт розпочався практично хвилина в хвилину з часом, вказаним в афіші. Зал був повний. Вільних місць практично не було. Малінін зміг створити невимушену обстановку в ході концерту. Але про те, що на сцені працює зірка, нагадували дужі хлопці в формі із служби охорони, що постійно чергували біля сцени.

Спочатку співак виконував відомі твори, популярні шлягери. Зал зустрічав кожну пісню оваціями.

Також овацією почалося виконання пісні «Рідна мати моя». Зал просто вибухнув оплесками. Пісні слідували одна за одною без перерви і без текстових вступів. На сцені наживо, без фонограми, виступали чотири музиканти і сам Олександр Малінін, змінюючи регулярно на сцені гітари.

У першому відділенні концерту всі музиканти були одягнені в чорне, а сам співак був в білосніжній сорочці з оригінальним малюнком на спині. Дивовижні світло і звук вражали слухачів своєю чистотою та насиченістю.

Закінчивши з російськими шлягерами, співак особливо вразив публіку українськими піснями у бездоганному виконанні. «Ой, очі, очі дівочі» просто приголомшили публіку майстерністю виконання, під час якого зал кілька разів вибухав оплесками.

Перемішуючи стилі, Олександр Малінін знову переключився на хвацький російський фольклор, виконавши «Ночьку темну». Зал просто завив від захвату.

Закінчуючи перше відділення концерту, співак звернувся до публіки з проханням купувати його новий альбом «Я оголошую Вам любов», який продавався у фойє театру за ціною 80 грн. за диск.

У другому відділенні концерту Малінін вийшов в темній кольоровий сорочці навипуск і проникливо виконав пісню «Марні слова» акомпануючи собі на гітарі. Потім з’явилися музиканти вже в білих сорочках.

Співак вперше звернувся до публіки з невеликою промовою, нагадав, що у знаменитого українського поета-пісняра Юрія Рибчинського день народження і виконав пісню на вірші іменинника «Безсоння» українською мовою. Варто відзначити, що українська вимова співака просто бездоганна.

У ході другого відділення співак активно рекламував свій новий альбом, з якого виконав твір «Дай мені, Боже». Після чого оголосив, що наступну пісню присвячує жінкам Житомира і виконав «Очарована, околдована». Зал вже просто ревів від овацій.

Під завісу була виконана пісня «Берега, берега», яку співак успішно спробував співати разом з глядачами.

Після закінчення концерту зал безперервними оплесками змусив музикантів через кілька хвилин знову вийти на сцену. За цей час ніхто з глядачів не покинув зал. Олександр Малінін знову взяв гітару і блискуче виконав пісню на вірші Сергія Єсеніна «Мені залишилася одна забава». Після чого була виконана після овацій ще одна пісня. Глядачі не хотіли відпускати музикантів зі сцени, але Олександр Малінін сказавши, що у нього щільний гастрольний графік, жестом показав, що сильно втомився і хоче відпочити. Однак при цьому закликав відвідати його сайт в Інтернеті http://malinin.ru і залишити там свої коментарі з приводу минулого концерту.

До 24 години на сайті було вже чотири захоплених коментаря від житомирян з вдячністю за доставлене задоволення. Однак до 6 годин ранку коментарі на сайті вже були замінені спамовськими посиланнями з пропозиціями купити віагру й інші медичні препарати. На момент виходу статті спам видалений з сайту не був.

За матеріалами: RTA-plus