В Житомирі 17-річна дівчина, щоб позбутися порчі, винесла з дому усе золото

Знайома схема: перестрівають на вулиці жіночки з довгими спідницями і проникливим поглядом. Швидким темпом схвильовано, так, що важко розібрати, кажуть, що “вам пороблено”, що “мама помре”, “біда буде” (ти замість того, щоб послати цю “відунью” на три веселі літери, все це уважно слухаєш…)

Але можна цьому усьому запобігти – треба лише винести з дому усе золото, бо воно є винуватцем усіх майбутніх нещасть. Дурман діє, людина виносить золото, віддає, а коли отямлюється – розуміє, що її загіпнотизували і вона втрапила у халепу. Цю історію знають усі, але ж чомусь у пастку до жіночок з проникливим поглядом зі сталою періодичністю продовжують потрапляти схильні до навіювання житомиряни. Міліція, як завжди, героїчно бореться з наслідками.

Вчора у Житомирі до Корольовського РВ міліції звернулась 17-річна житомирянка. Дівчина поскаржилася на те, що невідома жінка, зловживаючи довірою, шахрайським шляхом, під приводом зняття порчі, заволоділа її ювелірними виробами із золота. Загальна сума збитку становить майже 3 тисячі гривень, інформує ВЗГ УМВС.

На місце події виїжджала слідчо-оперативна група райвідділу, яка розпочала першочергові дії по встановленню всіх обставин злочину.