В Житомирі офіційно відкрили заправку: журналістів нагодували від пуза

Щоправда житомирські журналісти у своїй більшості від фуршету відмовилися – їх чекав автобус, замовлений прес-службою міської ради. Залишилося декілька представників місцевої преси, зокрема, з газет “Інтерес”, “20 хвилин”, ну і звісно, “Репортер Житомира”.

Справа у тому, що власники цієї АЗС, яка розташована у Житомирі на вулиці Баранова, замахнулися на небачений для Житомира масштаб автозаправного господарювання – вбудували у споруду автозаправного комплексу офісні приміщення (які вже намагаються здати у оренду), заклад громадського харчування (який, в принципі заслуговує, щоб його назвали рестораном).

І це ще не все: виявляється, на “задньому дворі” автозаправки є озеро. Ну, озеро, не озеро – ставочок маленький. Він у такому занедбаному стані, що й розгледіти його через хащі складно. Але на цей маленький ставочок у власників багатої київської автозаправної мережі великі плани. Вони хочуть усе це відгородити високим парканом, розчистити став, короче кажучи, зробити повну реконструкцію території “заднього двору”. І там пропонувати якісний відпочинок для тих, хто, заробивши у своєму житті багато грошей, приїде заправитися на АЗС. Для Житомира – небачений шик!

Щоправда, у власників АЗС не все вирішенно з землевідведенням усієї території комплексу. Посприяти у цьому питанні вони попросили міського голову Житомира Володимира Дебоя, який приїхав на відкриття заправки з метою популяризувати “зелений туризм”, “тури вихідного дня”, заохочити киян приїжджати на вихідні у Житомир і тут якісно відпочивати від скаженого столичного ритму життя. Ця ж сама мережа АЗС навіть створила путівничок з визначними місцями Житомира, які варто у нас відвідати. Цей інформаційний буклет роздається на київських автозаправках цієї мережі АЗС безкоштовно.

Отож, учора офіційно відкрили АЗС (яка, до речі, реально працює вже декілька місяців), поговорили про уік-енди киян до Житомира, п’ятьох щасливчиків “на халяву” заправили 10-тьма літрами палива.

Потім був обід. По кількості приготовленого – банкет! Було багато різноманітних м’ясних страв (від бутербродів до шашликів), риба, десерти на будь-який смак, алкогольні напої. Так щедро у Житомирі журналістів ще не кормили. Київські журналісти автомобільних і бізнес видань, яких привезли величезним автобусом познайомилися з тими, хто залишився від житомирських мас-медіа. Разом скуштували смачного торта.