В Житомирі відбувся масштабний екологічний семінар

«Все в наших руках, а тому їх не можна опускати»
(Коко Шанель)

Обласна молодіжна організація «Українська ініціатива» набирає обертів у своїй діяльності. 12 травня у приміщенні університету «Україна» відбувся семінар-тренінг «Екологічна культура особистості: український та європейський досвід».

Учасниками тренінгу стали учні, студенти, представники інших громадських організацій. Вони розробили кілька цікавих екологічних проектів, що заслуговують на втілення у реальному житті. Учасники підійшли до екологічних проблем міста серйозно, відповідально та з розумінням того, що їхня доля і доля майбутніх поколінь в руках кожної людини.

Не потрібно чекати подарунків долі, потрібно діяти тут і зараз! Тому «Українська ініціатива» організовує екологічну акцію «Зелена Планета», участь в якій може взяти кожен свідомий мешканець міста. Чекаємо на вас 20 травня, не лишайтесь байдужими!

Також, у рамках своєї діяльності, організація спільно з Житомирським обласним німецьким товариством «Відергебурт» 14 травня провели олімпіаду з німецької мови серед школярів. Участь взяли представники шкіл Житомира, де вивчають німецьку мову. Визначено 6 фіналістів, які зможуть отримати цінні призи 19 травня у рамках другого етапу олімпіади серед студентів.

Марина Каплун