В Житомирі виступить скрипаль Василь Попадюк зі своєю групою PapaDuke

Сьогодні, 16 травня, в рамках туру по Україні в Житомирі виступить скрипаль-віртуоз Василь Попадюк та гурт PapaDuke.

Василь Попадюк народився в Україні, але давно живе в Канаді. Себе він називає громадянином світу. Його батько свого часу працював у хорі ім. Верьовки і не дожив до незалежності України лише два місяці. Його ім’ям названа вулиця в Коломиї.

Василь Попадюк подорожує по світу і грає музику у стилі world music. Сам Василь каже, що слухає і джаз, і рок, і, звичайно, класику. Почав вчитися грати на музичних інструментах з 4 років. Навчався в Києві в музичній школі для обдарованих дітей. Про своїх дітей Василь розповідає, що вони теж талановиті, але трохи ліниві, тому не хочуть займатися музикою.

Василь Попадюк виступає разом з інтернаціональною групою. Всі вони можуть грати на багатьох інструментах, і як сказав Василь, перед концертом музиканти іноді з шапки витягують папірці з назвою інструмента, на якому будуть грати.

Житомирські глядачі почують як старі, так і нові пісні. Причому така музика подобається слухачам різного віку. І діти, і молодь, і дорослі всі однаково добре сприймають музичні твори і навіть іноді танцюють і підспівують під час концерту, повідомляє RTA-plus.

Дата концерту: 16 травня о 19.00. Житомирський драмтеатр ім. Івана Кочерги.