В Житомирі виявилося дуже багато щасливих родин

Парад щасливих родин 14 травня пройшов вулицями Житомира. Сотні житомирян пройшлися Михайлівською, Київською, Театральною, Великою Бердичівською. Кінцева точка – площа Корольова.

Тисячі житомирян різного віку вийшли цього дня на свято із закликами берегти сім’ю, повчальними транспарантами, кульками та презентаційними плакатами. До ініціативи долучилися представники громадських організацій, політичних партій. Разом із щасливими житомирянами жваво крокували і представники політичної партії “Нова Політика” на чолі з головою обласної організації Геннадієм Булковським. Як виявилося – Житомир став одним з перших міст в Україні, який долучився до цього свята.

Організатори заходу: Житомирський міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді; управління у справах сім’ї, молоді та спорту Житомирської міської ради, Всеукраїнська благодійна організація АСЕТ, громадські організації «Я – мама», «Сучасний формат», «Молодь за здоровий спосіб життя», Міжнародний благодійний фонд «Місія за Україну».

Крім цього у рамках Дня сім’ї, у Житомирі проводилися спортивні естафети у Гідропарку, урочисті поновлення сім’ями своїх обітниць під Аркою кохання з відповідними сертифікатами та пам’ятними фото, були визначені переможці свята у номінаціях «Багатодітна сім’я», “Золоте весілля” та «Будинок сімейного типу».