В Житомирській області оголошено поетичний конкурс “Я люблю Україну!”

Обласна молодіжна громадська організація «ХХІ покоління» та регіональний інформаційний сайт для дітей і молоді Портал Молоді www.PortalMolodi.com.ua запрошують усіх жителів Житомирського краю прийняти участь у другому поетичному конкурсі «Я люблю Україну!», який проводиться до 20-ї річниці Незалежності України!

Головним партнером соціального проекту-поетичного конкурсу є Житомирське рекламне ательє «Люкс Design» за сприяння обласної державної адміністрації, райдержадміністрацій і міськвиконкомів, обласної державної телерадіокомпанії, радіостанції «Житомирська Хвиля», телерадіокомпанії «Ефір», інформаційних Інтернет-ресурсів www.zhitomir.info, www.zhzh.info, www.Geometria.ru, www.0412.in.ua, www.reporter.zt.ua, тижневиків: «Житомирщина», «Місто», «Древлянський край», «Іскоростень», «Бердичівські новини», «Лесин край» та «20 хвилин».

Умови:

Для участі у конкурсі «Я люблю Україну!» необхідно написати власний вірш про Україну та любов до рідної батьківщини і надіслати його до 1 серпня 2011 року Житомирській обласній молодіжній громадській організації «ХХІ покоління» – 10008, м. Житомир, вул. Велика Бердичівська, 31 (з позначкою «На конкурс»). Обмежень у кількості віршів не встановлюється. Детальніше – http://www.portalmolodi.com.ua/home/117-22-04-2011

Ініціатори та координатори проекту:

Сівко Віталій – голова ЖОМГО «ХХІ покоління», XXIgeneration@ukr.net;
Пилипчук Вікторія – заступник керівника підрозділу інформаційної діяльності та преси ЖОМГО «ХХІ покоління», редактор «Порталу Молоді», PortalMolodi@ukr.net

По закінченню конкурсу будуть визначені переможці за віковими категоріями, які отримають подарунки від його організаторів. Кращі вірші будуть надруковані в засобах масової інформації області.

Житомирська обласна молодіжна громадська організація «ХХІ покоління»