Відкритий чемпіонат Житомира КВН вийшов на фінішну пряму: аналіз перших двох ігор

У команд залишається остання можливість змінити турнірну ситуацію на свою користь.

Отож, всі готові продемонструвати свою найкращу гру, оскільки одним вже втрачати нічого і вони грають у своє задоволення, іншим – є за що боротися.

Шкода, що третій тур, саме перші дві гри не викликали значного ажіотажу у любителів КаВееНу, оскільки сезон добігає кінця і сама цікава боротьба розгорнеться тут. На заваді цьому стало, скоріш за все, наближення літньої сесії, та, напевно, недостатня робота команд з питань реалізації квитків.=(

А ми безпосередньо перейдемо до ігор)


І-ша гра


Відкривати третій тур випала честь таким командам:

1. Парк им. Гагарина;
2. Опасно для Жизни;
3. Пешком быстрее;
4. 2КПП.

Вся гра пройшла на досить високому рівні. Було видно, що команди стали більш досвідченими, особливо це стосується «молодих» команд. Якість матеріалу була підкріплена достатньо високим рівнем акторської гри.

Можна впевнено сказати, що ця гра була однією з кращих для кожної команди. Всі конкурси пройшли під диктовку «2КПП», хлопці дійсно мають високий клас, щоразу підтверджуючи його. Окремо по кожній команді скажемо по декілька слів вже по завершенні чемпіонату, а поки результат гри:

1. «2КПП»;
2. «Парк им. Гагарина»;
3. «Пешком Быстрее»;
4. «Опасно для Жизни».

Після підрахунку балів побачимо які місця зайняли команди у сезоні.


ІІ-га гра


Перейняли естафету третього туру:

1. Ранєткі;
2. Бродвей;
3. Фанати Зіброва;
4. Полигон (Острог).

Гра пройшла при наполовину пустому залі, що очевидно вплинуло на настрій команд. Але кавеенщіки народ веселий, тому всі говорили, що будемо грати при наполовину повному залі.

Виступ був не поганим, хоча від цих команд потрібно очікувати значно вищих результатів. На фоні невиразної гри суперників гості з Острога «Полигон» здобули впенену перемогу з чим ми їх і вітаємо. Остаточний результат гри був таким:

1. «Полигон» (Острог);
2. «Ранєткі»;
3. «Фанати Зіброва»;
4. «Бродвей».

.

Текст: Назар Рудой____________Фото: Сергій Рудий