Житомир в очікуванні благодійного аукціону «Наша допомога дітям!»

Житомирська обласна молодіжна громадська організація «ХХІ покоління», арт-галерея «Акрополь», бізнес-центр «Імперіалъ» і відомі художники області запрошують керівників підприємств, установ і організацій прийняти участь у благодійному аукціоні, який відбудеться до Міжнародного Дня захисту дітей в рамках проекту «Подаруй дітям свою любов!».

Соціальний проект впроваджується за сприяння голови обласної державної адміністрації Сергія Рижука, голови обласної ради Йосипа Запаловського та Житомирського міського голови Володимира Дебоя. Захід розпочнеться 1 червня 2011 року о 14:30 у виставковому залі бізнес-центру «Імперіалъ» за адресою – м. Житомир, площа Перемоги, 10, другий поверх.

Ведучий: Шинкарук В.Ф. – Заслужений працівник культури України, відомий поет, прозаїк, композитор, бард-виконавець, член Національної спілки письменників України.
Під час аукціону його учасники зможуть придбати картини відомих художників області, зокрема: Камишного Ю.К., Бутковського М.А., Вербицької М.Г., Супрунчука Ю.С., Богомаза П.Я., Дубініна Ю.О., Пурлієва А.К. і Радіонова С.О.

Даний захід дає чудову можливість допомогти малюкам, які чекають Вашої підтримки, так як частина коштів від продажу картин буде перерахована Житомирському обласному спеціалізованому будинку дитини для дітей-сиріт і дітей, які залишилися без піклування батьків.

До участі у аукціоні запрошені: голова обласної державної адміністрації Рижук С.М., голова Житомирської обласної ради Запаловський Й.А., Житомирський міський голова Дебой В.М, усі депутати обласної і міської рад, керівники провідних промислових підприємств та бізнес-структур, банківських установ, представники засобів масової інформації.

Інформаційний партнер заходу – сайт “РЕПОРТЕР ЖИТОМИРА”

Шановні керівники підприємств, установ і організацій Житомирщини, пропонуємо Вам також долучитися до благодійної діяльності та прийняти участь у аукціоні «Наша допомога дітям!».

Про свою участь просимо повідомити до 29 травня 2011 року за телефонами: (097) 1518616, (091) 3343420, (098) 4772247, (093) 2552570. E-mail: PortalMolodi@ukr.net

Запрошення для участі у аукціоні можна отримати за адресою – м. Житомир, площа Перемоги, 10, арт-галерея «Акрополь», 2 поверх. Контактна особа: Бохнюк Валерія, тел.: (097) 2073015.