Житомирську область у Всеукраїнському турнірі «ПО УМУ» представлятиме Новоград-Волинський район

19 травня 2011 року у Житомирській філармонії відбувся регіональний етап Всеукраїнського турніру учнівських команд Житомирської області «Професійна орієнтація учнівської молоді України» («ПО УМУ»), який проходив у стилі гри КВН.

Житомирська обласна служба зайнятості вперше провела такий захід, мета якого – задоволення потреб учнівської молоді в професійному самовизначенні і творчій самореалізації, творчий, інтелектуальний і духовний розвиток молоді.

У турнірі «ПО УМУ» взяли участь команди-переможці відбіркових ігор Романівського, Ружинського, Коростенського, Малинського та Новоград-Волинського районів, повідомляє управління з питань внутрішньої політики та зв’язків з громадськістю облдержадміністрації.

Впродовж трьох конкурсів команди представляли робітничі професії, доводили їх переваги і привабливість. «Ми робітнича гідна зміна – гордиться нами Україна» – основний лейтмотив виступів учнів.

У турнірі перемогу виборола команда із м. Новограда-Волинського «Крайня хата» (Новоград-Волинська спеціалізована школа І-ІІІ ступенів №4 з поглибленим вивченням окремих предметів і курсів «Школа сприяння здоров’ю»), яка представлятиме Житомирську область у півфінальній грі турніру «ПО УМУ», що проходитиме між областями України.