10 незвичайних фотографій без використання фотошопу

Іноді виходить “зловити” такий кадр, який навіть якщо сильно захочеться – не зробиш ні в якому фотошопі)

Представляємо Вам підбірку з 10 саме таких дивовижних фотографій! При вигляді цих фото Ви не повірите, що вони не оброблялися фотошопом, тому постараємося пояснити, яким саме чином вони створювалися =)

Прогулянка над прірвою

Фото недавньої “прогулянки” Діна Поттера по Тафт Поінт в Йосеміті. Фотограф – Джефф Каннінгем. За словами Джеффа, “це був прекрасний день в Йосеміті. Дін натягнув над прірвою мотузку довжиною метрів 35. Спочатку він кілька разів пройшов туди-назад зі страховкою, але потім я побачив, як він відв’язав страхувальний трос. Я подумав, що він вирішив перепочити. Замість цього він рішуче ступив на мотузку і почав впевнено йти вперед. Важко уявити, що має творитися в голові, коли йдеш ось так без страховки по тонкому тросу, а під тобою кілька сотень метрів порожнечі … Але для мене було очевидним, що Дін був на своєму місці – саме там, де він повинен бути … “

Сон на небесах

Це фото Ніккі Джейн назвала Падіння Вгору. Якщо придивитися – можна зрозуміти, як воно зроблено) Сама ж автор фотографії каже, що фото не оброблялося фотошопом хоча б тому, що у неї просто немає фотошопа =)

Смачна хмарка

Я хочу “хмарне” морозиво, а Ви?)

Невагомість

Звичайно ж модель всього лише підстрибнула але який ефект! Кріссі Уайт, автор цього фото, описала його так: “Подумайте про що-небудь хороше – і Ви полетите!”. На таку постановку її надихнула дитяча казка про Пітера Пена =)

Друга натура

Звичайно ж це знову не фотошоп, але в такому випадку як же фотографу вдалося домогтися такого цікавого ефекту? Що ж, все геніальне просто) Ліва частина – це дзеркало, в ньому відбивається частина дівчини, яка зробила цей дивовижний знімок, а права частина – прозоре скло, за яким стоїть її подруга Аліша!

Верхи на стихії

У верхній точці 120-метрового водоспаду Вікторія в Зімбабве є природне гірське водоймище, яке називається Диявольським Ставком, де вода відносно спокійна. З вересня по грудень, коли рівень води низький, Диявольський Ставок перетворюється в один із самих величезних у світі водойм, у яких можна плавати. Навколишній вид, звичайно, змусить Вас трохи понервувати. Або сильно понервувати))

Літаючий кран

Виглядає як чистий фотошоп, але і цьому як завжди є найпростіше пояснення) Думаю Ви вже й самі здогадалися, але про всяк випадок поясню – у цього іспанського фонтану з промовистою назвою Чарівний Кран насправді є прихована у водному потоці труба =)

Кінь без голови

Страшний малюнок … Але ж кінь всього лише повернула голову в інший бік =)

Пригоди Містера Мухи

Справедливості ради треба сказати, що це дохла муха, і фото зроблено по типу робіт Мартіна Мура

Велика рука, маленьке місто

Здавалося б, що можна зробити, маючи велику скляну кулю і відкрите вікно?) Ну хоча б ось таку незвичайну фотографію! При вигляді такого фото фраза “Весь світ в твоїх руках” набуває дещо інший сенс =)

За матеріалами: lifeglobe