26 червня Житомир приймає «Богатирські ігри». Програма заходу

26 червня у гідропарку Житомира пройде ІV відкритий турнір Полісся «Богатирські ігри».

Як “Репортер Житомира” вже повідомляв, гостем і головним рефері змагань буде найсильніша людина світу і Україні Василь Вірастюк.

Братимуть участь у турніру будуть представники Житомирської області, а також богатирі зі столиці.

Призери змагання представлятимуть Житомирщину на Всеукраїнських «Козацьких іграх», що пройдуть 5-7 липня у м. Чернігів.

Організатори заходу: Управління сім’ї, молоді та спорту Житомирської міської ради, Житомирський обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх», Житомирська федерація стронгменів.

Програма заходу включає:

1. «Колесо». – Одне з найбільш улюблених видовищ для глядачів. Кожен учасник має перевернути колесо вагою 350 кг якомога більше разів за конкретний проміжок часу.

2. «Лонг-Ліфт». – Кожен учасник має підняти колоду (вагою 90 та 110 кг) перед собою на витягнуті руки якомога більше разів за конкретний проміжок часу.

3. «Прогулянка фермера». – Кожен учасник має підняти два балони вагою 110 кг кожен та пронести їх якнайдалі за конкретний проміжок часу.

4. «911». — Це найбільш складне та захоплююче змагання. Кожен учасник має перетягнути пожежну машину з водою та екіпажем вагою понад 10 тонн на відстань 20 метрів!

5. «Козаки за сіллю». – Це змагання перевірить швидкість учасників. Кожен учасник має підняти та швидко перенести 5 наповнених мішків.

Початок змагань о 16.00 год. — Гідропарк (район «Колеса обзору»).