“Академія Зірок-2011” обрала королеву дня молоді

26 червня в Житомирі у парку ім. Ю. Гагаріна проходило загальноміське свято Дня молоді – супер-фінал V відкритого регіонального молодіжного продюсерського проекту “АКАДЕМІЯ ЗІІРОК-2011”.

Захід був організований головним управлінням у справах сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації, Житомирською міською радою, міським центром соціальних служб для дітей, сім’ї та молоді та концертно-видовищним об’єднанням “ШОУ СЕРГІЯ ВІКТОРОВА”.

Розпочалось свято конкурсом “Графіті на асфальті”, учасники якого відображали кольоровою крейдою актуальну тему “Молодь обирає життя”. Як заохочення конкурсанти отримали в подарунок м’які іграшки. Творчу частину свята провели постійні ведучі та режисери проекту – Сергій Вікторов і Тетяна Роміна. До речі, під час свята Тетяна Роміна отримала від відомого журналіста та громадського діяча Сергія Фореста сучасний монітор до комп’ютера.

Сергій Володимирович привітав всю молодь Житомирщини зі святом та побажав активного розвитку та міцного здоров’я. Також, журналіст отримав подяку від управління культури і туризму Житомирської облдержадміністрації за підтримку та сприяння у реалізації соціокультурного проекту «Країна дитинства» з рук її голови Олега Поліщука.

Завітав на захід і міський голова Володимир Дебой, який особисто привітав Королеву Дня молоді та всіх присутніх зі святом.

Марина Кузьменко