Барвисте життя “Супутника”

Перша зміна табору «Супутник» набирає своїх обертів. Діти активно проводять своє дозвілля. Веселі конкурси, пізнавальні ігри не залишають байдужими жодну дитину. Розваги та корисна інформація формують позитивне ставлення до оточуючого світу та до самих себе.

Вже проведено чотири конкурси: “Гіннес шоу”, на якому загони змагались у виявленні та розкритті своїх талантів; “День піратів”, який перетворив табір у екзотичну та таємничу країну піратів; “Родина”, де відбувся імпровізований парад щасливих родин; “Міс Кіс-Кіс та містер Мяу”, на якому дітьми були представлені найрізноманітніші котячі образи.

Житомирським міським центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді спільно із представниками Центру гендерної освіти при Житомирському державному університеті ім. І.Я. Франка було організовано лекційно-тренінгове заняття для вожатих загонів оздоровчого приміського табору “Супутник” щодо просвітницької роботи з дітьми з профілактики негативних явищ. Учасникам тренінгу були представлені види інтерактивних рольових ігор, які допоможуть донести в ігровій формі необхідну для дітей інформацію щодо протидії насильству, жорстокості, експлуатації дітей, інформує прес-служба міської ради.

З метою впровадження цінностей здорового способу життя та профілактики негативних явищ для цільової групи дітей 13 – 15 років проведено заняття з використанням інтерактивної настільної гри “Крок за кроком”.