Бердичів обрав свою красуню та відсвяткував день міста

Цими вихідними у славному місті Бердичеві одразу два свята – День Молоді і День Міста. Бердичівляни, цілком прогнозовано вийшли на вулиці. Були масові народні гуляння, веселий сміх, пісні і танці.

Та головною подією обох свят став загальноміський конкурс краси “Міс Бердичів 2011”, який організувала і на високому рівні провела житомирська модельна агенція “Gloria Model Style”. Подивитися на конкурс краси та повболівати за свою фаворитку, збіглося, чи не пів-Бердичева. Звісно, адже крім самого конкурсу на глядачів очікував концерт популярних естрадних пісень у виконанні співочих бердичівлян.

Як виявилося, у Бердичеві гарно співають. Не гірше за пресловутих “зірок” естради. Навіть краще. Загалом, свято вийшло, по-домашньому, душевним. Так само приязно бердичівляни зустріли гостей із Житомира, які, будучи суддями конкурсу, мимоволі стали причетними до загальноміського свята. Під час вручення номінацій житомиряни привітали бердичівлян з Днем Міста та Днем Молоді.

Суддям було нелегко обрати переможницю. Ще на кастингу стало зрозуміло, що у фіналі буде сильний склад конкурсанток. Усі дуже вродливі. Інформація про красу бердичівлянок підтвердилася. Після півгодинних суперечок судді всеж обрали переможницю. Нею стала конкурсантка під номером 1 Тетяна Солодчук, яка і отримала заповітну корону, стрічку з написом “Міс Бердичів 2011”, ювелірні прикраси та призи від спонсора.

Дівчина не тямила себе від щастя, виглядала зворушеною, і від цього – ще більш чарівною. Її чекає участь у подальших конкурсах, найближчий з яких – регіональний конкурс краси “Королева Полісся 2011“. Про кар’єру моделі поки серйозно не задумується. Каже, якщо далі все піде так само успішно, то чому б і ні. А це для неї був лише перший конкурс краси! І вона його виграла! Хочеться побажати їй відкритої дороги на шляху до своєї мрії.

Титул Першої Віце Міс отримала конкурсантка під номером 5 Ірина Волощук.

Другою Віце Міс стала конкурсантка під номером 6 Олена Боцян, звання третьої Віце Міс здобула Юлія Терещук, яка змагалася під дев’ятим номером.

Репортер Житомира, який відвідав славне місто Бердичів у якості інформаційного спонсора конкурсу краси “Міс Бердичів 2011” ще раз вітає усіх бердичівлян з Днем Міста. У вас, справді, дуже красиві дівчата:

Бердичівлянки гарно співають!

Вихід у купальниках глядачі спостерігали, затамувавши подих!

Марія Статкевич – “Міс Рекорд FM”

Другою Віце Міс стала конкурсантка під номером 6 Олена Боцян, звання третьої Віце Міс здобула Юлія Терещук, яка змагалася під дев’ятим номером!

Тетяна Солодчук (“№1) в мить оголошення її “Міс Бердичів 2011”

Тетяну очікує конкурс “Королева Полісся 2011”