Чарівні дівчата модельної агенції “NONIK models” готуються підкорити Житомир своєю красою під час турніру з пляжного волейболу

Цієї суботи у Житомирі буде дуже спекотно. І не лише вся справа у святкуванні Дня молоді, яке у нашому місті завджи відзначається доволі гучно.

Просто-напросто, у цей день відбудеться турнір з пляжного волейболу, участь у якому візьмуть вродливі моделі житомирських модельних агенцій “NONIK models” та “Gloria Model Style”. На розпеченому піску житомирського Гідропарку під схвальні вигуки поціновувачів жіночої краси, дівчатка визначать переможця “модельного турніру”.

Але, що найголовніше – вони подарують усім глядачам хвилини позитиву, радості від споглядання найвитонченішої жіночої вроди. Короче кажучи, приходьте у суботу 0 10-й годині ранку в Гідропарк і ви не пожалкуєте! Інформаційна підтримка турніру – сайт Репортер Житомира.

12 юних красунь модельної агенції “NONIK models” у ці спекотні дні без діла не сидять: вони посилено готуються до турніру. Хочуть перемогти своїх суперниць не лише у спорті, а й своєю красою. Керівник агенції Олександра Нонік, яка провела сьогодні прес-конференцію, говорить, що її дівчатка найкрасивиші.

Олександра Нонік: “Для участі у турнірі я вибрала 12 найвродливіших дівчат агенції. Не знаю, чи виграємо ми турнір, але красою завоюємо усіх – це точно. Дівчатка хоч і у гарній фізичній формі, умілими волейболістками їх складно назвати. Тому цей тиждень у нас напружений: ми вже ходимо на тренування з волейболу в спорткомплекс “Авангард”, де з нами займається досвідчений тренер. Сьогодні їдемо у Гідропарк – проведемо перше тренування на піску.

Я хочу, щоб гра здружила представників наших модельних агенцій, а не посіяла ворожнечу. Це має бути свято краси, молодості, здорового способу життя. Переконана, мої вихованки подарують житомирянам справжю радість та щирі посмішки.”

Валентина Авдєєва, модель “NONIK models”: “Турнір з пляжного волейболу серед моделей, які представляють відомі у Житомирі агенції, ми розцінюємо, у першу чергу, як можливість зустрічі та приємного корисного спілкування з друзями, знайомими, з якими ми давно не бачилися. Це буде спражнє свято спортивного азарту та, водночас, дружби. Ми у гарній фізичній формі.

Але волейбол – це, передусім, техніка. Осовїти її за короткий срок зовсім непросто. Тому ми посилено тренуємось – сьогодні йдемо на пляж. Розумієте, одне діло грати у залі, а зовсім інше – на піску. Яким би не був остаточний результат змагань – переможе все одно краса!”

Репортер Житомира побачив чарівних вихованок “NONIK models”, які вже через тиждень боротимуться за перемогу на розпеченому піску житомирського Гідропарку:

Дівчата готові до підкорення Гідропарку!