День молоді “Без молоді”: в неділю у Гідропарку відбудеться символічне поховання молодіжних ініціатив

В неділю 26-го червня у Гідропарку пройде День без молоді.

Більшість з нас, МГОшників Житомирщини так чи інак знають про т. зв. «тиждень молоді», кульмінацією якого будуть народні гуляння у неділю 26-го червня. Втім, міська влада, в особі начальника управління сім’ї і молоді пані Сарно «забила» на конструктивну складову, – говорить громадський діяч Влад Пучич.

Десятки тисяч гривень на концерти, салюти і сергєєвікторови в управління знайшлись, а от на канцтовари і дорогу для тренерів – ні. “ДемАльянсу” було відмовлено у підтримці тренінгів по проектному менеджменту та коаліційній політиці для МГО та ОСС. Кошторис складав 1400 грн…

Ряд громадських активістів вирішили таки відзначити день «Без молоді». Почнеться дійство в Гідропарку 26 червня о 10:30 з поховальної церемонії. В театралізованій формі ми пропонуємо продемонструвати наміри «вищих сил міста» щодо молодіжних ініціатив та потреб:-) Всі цікаві для молоді питання буде складено в символічну домовину та поховано.

Даний захід є альтернативою святкуванню «Дня молоді» «управлінням молоді», що було ініційоване для заповнення чергової форми звітності, встановлення жирної галочки та виписання н-ної подяки «За заслуги перед молоддю».