Фотовиставку Романа Котикова «Подаруй дітям свою любов» продовжили до 10-го червня

Організатори навіть не очікували на такий інтерес громадськості до представлених на фотовиставці молодого житомирського фотохудожника Романа Котикова світлин.

Фотографії маленьких вихованців обласного спеціалізованогобудинку дитини, їх проникливий щирий погляд, у якому без пояснень зрозуміло Все, сколихнув не одну душу, примусив щеміти не одне серце. Все ж добрих людей багато і те, що фотовиставку (яка у ці дні проходить у арт-галереї “Акрополь”, що у бізнес-центрі “Імперіалъ”) відвідало так багато житомирян і гостей нашого міста, зайве тому підтвердження.

Цілком зрозуміло, що організатори вирішили продовжити фотовиставку до 10-го червня 2011 року. У вас ще є час побачити її експонати на власні очі. Відвідайте “Акрополь” у “Імперіалі”. Виставка вільна для перегляду з 12-ї по 17-ту годину кожного дня.

Роман Котиков, фотограф: «Не очікував за такий короткий термін роботи фотовиставки таку кількість молоді і дітей. Виставку відвідали і учні шкіл Житомира, і учні училищ, і просто бажаючі. Дуже приємно було проводити невеличкі екскурсії тим людям, які не байдужі до проблеми сирітства. Переконаний, що це не остання фотовиставка подібного плану. Вже цією осінню ми плануємо провести оновлену виставку по нашим Житомирським вищим навчальним закладам. А поки фотовиставка курсуватиме по районних центрах Житомирщини.»

Декілька відгуків із книги побажань:

«Щиро дякую за те, що вмієте побачити і показати через дитячі очі їхній світ. Дякую за надзвичайну виставку і бажаю йти цим шляхом і надалі».

«Хорошу справу завжди роблять хороші люди. Романе, бажаю тобі успіхів у твоїх починаннях».

«Романе, нас дуже зворушила виставка ваших фоторобіт. Неможливо спокійно дивитися на очі дітей, які так рано подорослішали. Бажаємо Вам натхнення.» ЗОШ №22 8-А клас

«Мене просто переповнюють емоції. Фотовиставка змусила мене задуматися про таку велику проблему суспільства як сирітство. Найбільші враження отримала від чорно-білих фото, де дуже тонко передано той сум, біль, печать діток, у яких немає мами і тата».

«Глибока ідея, професійність та чуйність душі автора дивиться очима дітей-сиріт в очі відвідувачів. Приємно, що молодим людям не байдужа доля дітей, віримо в те, що всі діти знайдуть сім’ї та родинний затишок.» філія АТ «Укрексімбанк»

«Хотелось бы начать с простого слова «СПАСИБО!». Спасибо за прекрасную выставку, спасибо за впечетление, эмоции, и конечно же за детские глаза и улыбки» Е.Кострица