Кінотеатр Франка у Житомирі покаже сіквел знятого 2006-му році анімаційного фільму “Тачки”

З 23 по 30-те червня в Житомирському кінотеатрі імені Івана Франка демонструватиметься повнометражний анімаційний фільм “Тачки 2”, сіквел знятого у 2006-му році мультфільму «Тачки».

Сеанси починаються о такій порі: 10.00,12.05,14.10,16.20, 18.30, 20.45. Можливі зміни початку сеансів. РОЗКЛАД СЕАНСІВ МОЖНА УТОЧНИТИ ПО ТЕЛ. 47-50-81.

Блискавка Маккуїн і його команда на чолі з Метром будуть подорожувати по світу і приймати участь в «Гонці чемпіонів», яка проводиться в п’яти країнах світу. Будуть залучені гонщики Formula One і багато інших.

Спершу буде гонка в Токіо, яка розпочнеться на горі Фудзі і закінчиться в центрі міста, потім у Німеччині гонка через Шварцвальд – лісистий гірський масив в землі Баден-Вюртемберг, на південному заході країни, буде гонка «Porto Corsa» в Італії, яка частково заснована на всесвітньо відомих перегонах «Monte Carlo Grand Prix», 24-годинна гонка навколо Парижа заснована на LeMans 24 hours.

У фіналі захоплююча історія в Лондоні, події розгортатимуться в Букінгемському палаці, де охоронцями будуть автомобілі марки Land Rover. Між тим, Метр врятує життя британського таємного агента Фінна МакМісла (автомобіль марки Aston Martin) і стане втягнутим у світ міжнародного шпигунства.