Молодь Житомира буде ділити 1 мільйон гривень на житло

У поточному році квартири стануть для молодих сімей та одиноких громадян обласного центру доступнішими на один мільйон гривень.

Житомирське регіональне управління Державного фонду сприяння молодіжному житловому будівництву має намір найближчим часом розробити комплексну програму забезпечення житлом молоді, яка проживає в області. Даний проект місцева влада розраховує повністю здійснити протягом трьох років – у 2012-2015 роки. Відповідне рішення обласне керівництво прийняло в ході колегії головного управління у справах сім’ї, молоді та спорту Житомирської обласної державної адміністрації.

До теперішнього часу регіональне управління Фонду вже визначило суму фінансування реалізації програми, що розробляється на 2011 рік. У найближчі шість місяців, що залишилися до кінця року, обласним бюджетом на допомогу в будівництві житла молодим сім’ям та одиноким громадянам, для втілення в життя програми «Житло молоді – добробут країни», буде спрямовано 1 мільйон гривень.

В даний час не повідомляється, в якому обсязі буде здійснюватися підтримка даної програми державою, і чи запланована вона в 2011 році взагалі.

За матеріалами: Est.ua