Наші земляки продовжують засмучувати своєю антисоціальною поведінкою

Хроніка злодійства за минулі вихідні:

1. 3 червня до Новоград-Волинської міліції звернулась жителька райцентру із заявою про те, що близько 21 години цього ж дня до її квартири зайшли дві невідомі жінки та відкрито забрали її мобільний телефон. Дільничні інспектори міліції за підозрою у скоєнні злочину затримали двох непрацюючих місцевих жительок.

2. 5 червня у Житомирі уранці до Богунського РВ міліції із заявою звернулась 28-річна житомирянка, яка розповіла, що уночі близько 3.20, по вул. Київській, невідомий відкрито відібрав її жіночу сумочку, в якій знаходилися мобільний телефон, косметичка та гроші. Загальна сума завданого збитку становить понад 1,5 тисячі гривень.

3. Цього ж дня житель села Тетерівки повідомив до Житомирського райвідділу міліції про те, що уночі з його будинку, куди злодій заліз через незачинене вікно, викрадено мобільний телефон, цифровий фотоапарат, ноутбук з модемом та картка пам’яті. Сума завданого збитку становить понад 10 тис. гривень. На місця подій виїжджали слідчо-оперативні групи райвідділів, які розпочали першочергові дії по встановленню всіх обставин злочинів.

4. 21-річний житомирянин на вихідних звернувся до міліції також через крадіжку майна. Як розповів чоловік, 4 червня близько 22 години в Житомирі по вулиці Київській невідомим викрав його мобільний телефон, який він тимчасово залишив без нагляду. Інспектори батальйону патрульної служби УМВС за підозрою у скоєнні злочину оперативно затримали непрацюючого 26-річного жителя обласного центру, в якого викрадене вилучено, інформує ВЗГ УМВС.