Невдаху-контрабандиста видали нерви

30-гo травня у міжнародний пункт пропуску для автомобільного сполучення «Виступовичі» на в’їзд до України прибув вантажний автомобіль «Вольво» під керуванням громадянина Республіки Білорусь та його співвітчизника водія-стажера.

Прикордонники спільно з представниками митниці з залученням службової собаки «Дайна» під час огляду кабіни звернули увагу на нервову поведінку стажера. Той в секунду зрозумівши своє неминуче розкриття намагався накивати п’ятами від правоохоронців в бік тилу до паркану, де він спробував позбутися герметично закритого пакунку, в якому, як згодом з’ясувалось, знаходилась речовина зеленого кольору рослинного походження з морфологічними ознаками коноплі.

Така поведінка напарника для водія «Вольво» стала цілковитою несподіванкою, а інформація про його нещодавнє засудження та відбування покарання за вживання наркотичних засобів взагалі шокувала, розповідає Репортерові Житомира керівник прес-служби північого регіонального управління ДПСУ Віктор Вирва.

Невдалого контрабандиста разом з наркотичним зіллям передано до Житомирської митниці для подальшого прийняття відносно нього рішення щодо притягнення до кримінальної відповідальності за статтею 305 ККУ «Контрабанда наркотичних засобів», яка тягне за собою відповідальність у вигляді позбавлення волі до 8 років.