Спорт має бути красивим: доведено чарівними житомирянками

Краса врятує спорт. Саме так захотілося перефразувати усім відому фразу. Хоча, спорт, на відміну від світу, у екстренному порятунку не має потреби, все ж, без краси теж не повинен обходитися.

Скільки позитивних емоцій, коли спостерігаєш за тим, як чарівні дівчата, представниці модельних агенцій, жіночих громадських організацій, змагаються у турнірі з пляжного волейболу. У бікіні. На день молоді. У Гідропарку. У Житомирі. І хоча дівчата не професійні спортменки, і їхня гра для тих, хто досяг мінімальних успіхів у волейболі, є жалюгідним видовищем з точки зору техніки, вправності, майстерності, його величність Спорт від цієї чарівної безпорадності лише виграє.

У турнірі з пляжного волейболу прийняли участь команди модельних агенцій “Глорія”, “Нонік” та ГО “Жінка”. Перемогу здобула команда “Глорія-2” модельної агенції “Gloria Model Style”. Переможниці не тямили себе від радості, дарували усім уболівальникам чарівні усмішки. Міський голова Володимир Дебой привітав їх з перемогою, а щедрі спонсори подарували свої призи.

Президент модельної агенції “Глорія” Ілона Пурлієва каже, що перемога її дівчат – стала для неї приємим сюрпризом, оскільки її вихованки – не є професійними спортсменками, тим більше валейболістками.

Власниця модельної агенції “Нонік” Олександра Нонік наголошує на тому, що обираючи дівчат, які змагатимуться у турнірі, був зроблений акцент на чарівності, грації, витонченості моделі, а не на її спортивних даних. Можливо, саме тому результати самого змагання виявилися дещо скромнішими. Але, головну місію, на переконання Олександри Hонік, її дівчата виконали – вони подарували красу та чарівність усім, хто спостерігав за модельною баталією на піску житомирського Гідропарку.

Отож, перший турнір з пляжного волейболу серед професійних моделей проведено. Перемогла команда модельної агенції “Gloria Model Style”. Як це було, бачив Репортер Житомира, який забезпечував інформаційну підтримку свята дня молоді у Житомирі: