Студент житомирського “політеху” удостоївся грамоти від водоканалу

Грамотою КП «Житомрводоканал» Житомирської міської ради нагороджено студента житомирського державного технологічного університету Юрія Мандро за науково-дослідницьку діяльність в галузі водозабезпечення та у зв’язку з успішним захистом дипломної роботи, написаної на базі підприємства.

Свою роботу на здобуття ступеня магістра студент гірничо-екологічного факультету Юрій Мандро писав під керівництвом доцента університету, канд. біологічних наук З.М.Шелест та начальника контрольно-вимірювальної лабораторії водоканалу Л.М.Варголюк. Про це Репортер Житомира інформує прес-служба КП»Житомирводоканал».

Піднести відповідальність суспільства за збереження такого життєво-важливого ресурсу як вода можна, виховуючи молоді професійні кадри, формуючи загальну екологічну культуру – вважають на підприємстві. Комунальне підприємство «Житомирводоканал» підтримує усі напрацювання в галузі освіти, які стосуються екологічної, науково-дослідницької діяльності, зокрема водоспоживання та водовикористання. За підтримки міського голови Володимира Дебоя було також започатковано цикл освітніх заходів за участю спеціалістів підприємства щодо проблем водокористування.

Студент Юрій Мандро в лабораторії підприємства