У Житомирській області у 34-річної жінки народилися три синочка і лапочка дочка

Мешканка райцентру Лугини Житомирської області 15 червня народила четверню, зачату природним шляхом. Хоча у діток вже минула загроза для життя, їх перевезли в Житомирську обласну дитячу лікарню та передали під опіку досвідченим фахівцям.

“Три хлопчики і дівчинка через маленьку вагу – від 1кг 300 гр. до 1кг 500 гр. – знаходяться на апараті штучного дихання, – повідомив заступник головного лікаря Житомирської обласної дитячої лікарні Микола Бобер. – 34-річна мама новонароджених відчуває себе нормально”.

За словами жінки, у якої вже є двоє діток, вона пережила деякий шок, дізнавшись про таке велике поповнення сімейства.

“Востаннє УЗД показало, що буде трійня, – каже мама новонароджених. – Тому я не повірила, коли під час пологів лікар побачив четверту дитину. Думала, що він жартує!”

У Лугинській районній адміністрації пообіцяли забезпечити багатодітну маму всіх необхідним, пишуть Факти.

“Пелюшки-сорочечки за нами! – вигукує голова Лугинської РДА Юрій Ляшевич. – Що найцікавіше, сім’я нещодавно отримала впорядковану трикімнатну квартиру. Але з народженням четверні стало зрозуміло, що їм там вже буде затісно. Тому, переговоривши з директором торфобрикетного заводу, де працює подружжя, ми вирішили виділити багатодітній сім’ї дві двокімнатні квартири. Скоро сім’я отримає ключі”.