В Житомирі розпочав роботу автокінотеатр

В Житомирі вперше почав діяти автокінотеатр – різновид відпочинку, що давно набув популярності у західних країнах. Житомир став 7 містом в Україні, де кіносеанси проводять для глядачів в автівках.

Представники мережі КіноDRIVE Андрій Фесюк та Андрій Яремчук впевнені, що такий кінопоказ має певні переваги у порівнянні з традиційним:

Андрій Фесюк: «У нас на території знаходиться широкоформатний екран – він перший в Україні, таких екранів ще немає ні в кого. Це – надувне полотно розмірами 10 на 12 метрів. Звук подається через FM-транслятор на автомобіль. Звісно, якість звуку залежить від того, якою системою обладнаний автомобіль».

Андрій Яремчук: «Це дуже романтично, коли ти приїздиш на кіносеанс з дівчиною, або можна приїхати з друзями, і в компанії можна вільно спілкуватися, обмінюватися враженнями, при цьому не заважаючи нікому сторонньому…».

З початку літнього сезону дивитися кіно з власної автівки можна щовечора з 22.00 години, глядацький майданчик – поруч з автостоянкою торгового центру «Глобал».

В кіноафіші переважає розважальний жанр: комедії, пригодницькі стрічки та класика світового кінематографу, повідомляє “Житомирська хвиля”