В Житомирі відбудеться фольклорний фестиваль “Срібна вежа”

11 – 12 червня місто Житомир у рамках міжнародного фольклорного фестивалю “Срібна вежа” збирає колективи з різних країн світу: Польщі, Литви, Японії, Бангладеш, України.

Фольклорні традиції країни будуть представляти експресивними танцювальними мініатюрами, дивовижними інструментами.

Театралізоване відкриття Міжнародного фольклорного фестивалю «СРІБНА ВЕЖА» відбудеться 11 червня о 12.00 год. на Замковій горі.

Центральною частиною міста Житомира від «Замкової гори» до літньої естради «Ракушка» у парку культури і відпочинку ім. Ю.Гагаріна по вул. Великій Бердичівській пройде феєричний парад учасників фестивалю.

11 червня

14.00 – церемонія урочистого відкриття фестивалю.

14:40 – 19:00 – сольні виступи колективів та майстер-класи у парку культури і відпочинку ім. Ю.Гагаріна біля «Арки».

15:00 – 19:00 – сольні виступи колективів та майстер-класи на сцені біля лялькового театру по вул. Михайлівській

Неповторний колорит національних культур, яскраві враження не залишать байдужими нікого і триматимуть в полоні емоцій до наступного дня фестивалю.

12 червня

18.00 год. – у приміщенні обласного музичного драматичного театру ім. І. Кочерги відбудеться гала-концерт та церемонія урочистого закриття фестивалю.

Під час фестивалю кожен зможе взяти участь у майстер-класах з фурошікі, з орігамі та одягання літнього кімоно-юката (буде можливість сфотографуватись).

Вхід на концерт за запрошеннями, які можна отримати у Консульстві Республіки Польща у Житомирі по вул. Мала Бердичівська, 16а. Тел. 481556